16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ashes of Ariandel: αυτό είναι το πρώτο DLC του Dark Souls III

    Η Bandai Namco Entertainment America ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το “Ashes of Ariandel”, το πρώτο από τα δύο DLC για το Dark Souls III.

    sdaafd

    Επέστρεψε στον κόσμο του Dark Souls III και ανακάλυψε ένα τρομερό μυστικό που κρύβεται στην παγωμένη γη του Ariandel. Οι παίχτες θα βρουν τους χαρακτήρες τους σε ένα νέο περιβάλλον γεμάτο με νέους εχθρούς, προκλήσεις και συναρπαστική γνώση ώστε να επεκταθεί η αρχική ιστορία του Dark Souls III.

    Οι παίχτες πρέπει να μείνουν στην περιοχή του Ariandel και να νικήσουν το κακό που βρίσκεται εκεί ώστε να αποκαλύψουν το μυστήριο που έχει καταστρέψει αυτό το μέρος. Εκτός από το νέο περιβάλλον, το Dark Souls III: Ashes of Ariandel θα περιλαμβάνει επίσης νέα όπλα, στολές και μαγικά για να ανακαλύψουν και να πειραματιστούν οι παίχτες, καθώς και νέα χαρακτηριστικά για το multiplayer mode.

    Το Dark Souls III: Ashes of Ariandel θα είναι διαθέσιμο στο PlayStation 4, Xbox One, και PC μέσω Steam στις 25 Οκτωβρίου 2016 καταβάλλοντας το ποσό των 14.99 δολαρίων. Ένα “season pass” για το Dark Souls III, που περιλαμβάνει το Dark Souls III: Ashes of Ariandel και το δεύτερο DLC θα διατεθεί στην αγορά στις αρχές του 2017 με κόστος τα 24.99 δολάρια για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles