16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ashton Kutcher σχεδιάζει τα επόμενα… smartphones (update: tablets τελικά!) της Lenovo

    Είναι γνωστό πως ο Ashton Kutcher έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, το ρόλο του… product engineer στη Lenovo, ωστόσο περνώντας ο καιρός παίρνει αυτή τη θέση ολοένα και πιο σοβαρά. Πέρα από την προώθηση των Yoga tablets της εταιρείας (σίγουρα τον έχετε δει σε κάποια διαφήμισή τους ή σε κάποια προωθητική ενέργεια), τώρα, σύμφωνα με στέλεχος της κινεζικής εταιρείας, έχει ενταχθεί στο… σχεδιαστικό team μίας νέας σειράς smartphones της.

    ashton-kutcher-lenovo

    Ο πρωταγωνιστής του “Jobs” φαίνεται πως σχεδιάζει μία σειρά special-edition phones που θα λανσαριστούν αργότερα μέσα στη χρονιά, όπως επιβεβαιώνει στο Recode ο Chief Marketing Officer της Lenovo, David Roman.

    Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια εταιρεία πραγματοποιεί συνεργασία με celebrity (ας θυμηθούμε το ρόλο της Alicia Keys στη Blackberry ή της Lady Gaga στην Polaroid), ο Kutcher φαίνεται να αντιμετωπίζει τα πράγματα πιο σοβαρά. Όπως γράφει μάλιστα χαρακτηριστικά ο David Roman στο Recode, “Δε βλέπει μόνο τον εαυτό του ως μηχανικό, αλλά είναι μηχανικός. Αν δει ένα πρόβλημα, θέλει να το λύσει.”

    Ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να σπούδαζε “βιοχημική μηχανική” στο Πανεπιστήμιο της Iowa, πριν εγκαταλείψει τις σπουδές του για να κάνει καριέρα στο… modeling. Και κάπου τώρα, φαίνεται ότι επιχειρεί να μπει ξανά στο “παιχνίδι” μέσω της Lenovo. Για να δούμε τι θα καταφέρει…

    UPDATE: Η Lenovo λέει τώρα πως έγινε λάθος στη μεταφορά της είδησης και τελικά ο Kutcher θα σχεδιάσει tablets και όχι smartphones. Whatever… 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles