24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ασύρματο Media Πληκτρολόγιο με touchpad

    Τα media keyboards είναι μία άριστη επιλογή για παιχνιδομηχανές, media players, smart τηλεοράσεις και γενικά για κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και τα τυπικά πληκτρολόγια πλέον έχουν ως default επιλογή τα media keys και ως δευτερεύοντα τα άλλοτε κραταιά function keys.

    Η συνήθης διάταξη των media keyboards θέλει μία συσκευή να περιλαμβάνει τα πλήκτρα και ένα touchpad στη δεξιά πλευρά.

    Υπάρχει όμως και μία άλλη κατηγορία, που περιλαμβάνει πολύ μικρά πληκτρολόγια, ώστε να τα χειρίζεστε όπως ένα smartphone!

    Ένα από αυτά είναι το νέο πληκτρολόγιο της Smart Electronics, διαθέσιμο μόνο με 17,90€ !!!

    Περιλαμβάνει όλα τα πλήκτρα ενός κανονικού QWERTY πληκτρολογίου, ενσωματώνοντας παράλληλα ένα touchpad, και μάλιστα με την τεχνολογία πολλαπλής αφής (multitouch), υποστηρίζοντας gestures με έως και 3 δάκτυλα!

    Δηλαδή με ένα tap κάνετε αριστερό κλικ, με tap 3 δακτύλων μαζί δεξί κλικ, ενώ σύροντας 2 δάκτυλα ταυτόχρονα, κάνετε scroll πάνω-κάτω. Διαθέτει όμως και τέσσερα dedicated φυσικά πλήκτρα, που λειτουργούν ως αριστερό και δεξί κλικ, ένα σετ από μικρά, κοντά στο touchpad, και ένα σετ μεγαλύτερα, στην αριστερή άκρη.

    Με τα media keys μπορείτε, με το πάτημα ενός πλήκτρου, να ανοίξετε τον web browser, τον mail client, τον media player, να κάνετε αναζήτηση και να εμφανίσετε το desktop ή την αρχική οθόνη. Ένα directional pad έχει τα γνωστά 4 βέλη κατευθύνσεων και το OK, ενώ ένα άλλο το play/pause πλήκτρο, τον έλεγχο της ηχητικής έντασης, και τα back/forward για το προηγούμενο / επόμενο κομμάτι.

    Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε για εσάς, πόσο ευέλικτο και εύχρηστο είναι! Μία μπαταρία των 1020mAh προσφέρει αυτονομία αρκετών εβδομάδων, η οποία φορτίζεται μέσω της θύρας microUSB.

    Η σύνδεση στην επιθυμητή συσκευή γίνεται είτε με καλώδιο microUSB είτε με το USB dongle που θα βρείτε στη συσκευασία. Πιο συγκεκριμένα θα το βρείτε μέσα στο ίδιο το πληκτρολόγιο, ανοίγοντας το καπάκι στο πίσω μέρος, δίπλα ακριβώς από τη μπαταρία.

    Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε ασύρματα πολλές συσκευές, από desktop και laptop υπολογιστή, μέχρι tablet, παιχνιδομηχανή, smartphone, Android TV box αλλά και Smart TV!

    Μάλιστα είναι πλήρως plug & play, καθώς απαιτεί μόνο τους generic drivers που ενσωματώνει έτσι κι αλλιώς κάθε desktop και mobile λειτουργικό σύστημα, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση πρόσθετου software.

    Ακόμα και αν η συσκευή σας διαθέτει οθόνη αφής, σίγουρα το εικονικό πληκτρολόγιο δεν συγκρίνεται με την αίσθηση που προσφέρει το φυσικό, ειδικά όταν θέλετε να γράψετε γρήγορα. H επικοινωνία με τη συσκευή γίνεται στα 2,4 GHz και η εμβέλεια είναι 10 μέτρα περίπου γεγονός που, σε συνάρτηση με το κομψό στυλ, το καθιστά ιδανικό και για το σαλόνι. Λειτουργεί με τα περισσότερα γνωστά λειτουργικά συστήματα και με φορητές συσκευές που έχουν OTG.

    Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics, και πληκτρολογήστε άνετα on the go, στο γραφείο ή στο σαλόνι του σπιτιού σας για δουλειά, ενημέρωση ή διασκέδαση!

    Θα το βρείτε στο SmartKit.gr μόνο με 17,90 κάνοντας κλικ εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles