18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Aspire V Nitro Black Edition. H Acer λανσάρει νέα gaming laptops!

    H Acer κυκλοφόρησε πρόσφατα μία νέα σειρά gaming laptops, που αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον των PC gamers. Τα gaming laptops Aspire V Nitro Black Edition, καθίστανται ιδανικά για gaming, καθώς διαθέτουν μοναδικά λεπτό design, ενώ παράλληλα είναι τόσο ελαφριά που μπορούν να μεταφερθούν σχεδόν παντού με χαρακτηριστική ευκολία.

    Acer-Aspire-V-Nitro-Black-Edition-price-specs

    Σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs τους, τα Aspire V Nitro κυκλοφορούν σε διαφορετικές εκδόσεις επεξεργαστών της οικογένειας Hasswell, με τα τρία διαθέσιμα μοντέλα (δύο στις 15.6 ίντσες και ένα στις 17.3 ίντσες), ενώ μάλιστα όλα τα μοντέλα Aspire V Nitro προσφέρουν έναν συνδυασμό Intel Core i7 4710HQ (οικογένεια Hasswell) με GPU Nvidia GeForce GTX 860M. Αν και η συγκεκριμένη GPU είναι ένα βήμα πιο πίσω σε σύγκριση με τις κάρτες γραφικών που βρίσκουμε στα gaming laptops της Alienware, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι δεν θα συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, ακόμη και με τα πιο απαιτητικά games. Επιπλέον, τα Aspire V Nitro Black Edition στις 15.6 ίντσες έρχονται με 8GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο στο 1TB, ενώ υπάρχουν και λύσεις που συνδυάζουν SSD με κανονικό σκληρό δίσκο, προσφέροντας έναν συνδυασμό με 128GB SSD και 1TB HDD. Όσον αφορά, το μεγαλύτερο μοντέλο που φέρει την ονομασία V17, διαθέτει την ίδια CPU και GPU με τα laptops των 15.6 ιντσών, όμως η μνήμη του ανέρχεται στα 16GB, οι σκληροί δίσκοι του προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο στα 256GB SSD και 1ΤΒ HDD, ενώ παράλληλα υπάρχει και Blu-ray drive. Επίσης, σε όλα τα μοντέλα Aspire V Nitro περιλαμβάνεται μία εξελιγμένη τεχνολογία που βοηθάει στην καταστροφή της σκόνης.

    Acer-Aspire-V-Nitro-2

    acer_aspire_v_nitro-TechBaapΣύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Acer, οι τιμές των νέων gaming laptops θα κυμαίνονται από τα 1.099 δολάρια (για τα μοντέλα των 15.6 ιντσών) και θα φτάνουν μέχρι τα 1.499 δολάρια (για το ανώτερο V17). Τα μικρότερα laptops της οικογένειας Aspire V Nitro θα είναι διαθέσιμα μέσα στον Οκτώβριο, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο θα κάνει την εμφάνιση του το Νοέμβριο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles