18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    «Ειδική μεταχείριση» για την έκδοση PS3 του Assassin’s Creed 3

    Είχαμε γράψει και πριν δύο μήνες σχετικά με downloadable περιεχόμενο το οποίο υποτίθεται ότι θα ήταν διαθέσιμο μόνο στην έκδοση του Assassin’s Creed 3 για το PS3. Δεν ξέρουμε σίγουρα αν η παρακάτω είδηση είναι η ίδια περίπτωση, αν και σύμφωνα με το Joystiq, στέλεχος της Ubisoft δήλωσε ότι είναι. Όπως και αν έχει το πράγμα, αν όντως ισχύει, το θεωρούμε επιεικώς άδικο.

    Το βρετανικό Amazon έχει δημοσιεύσει το Assassin’s Creed 3 για προπαραγγελία, όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο. Η έκδοση για PS3 όμως, έχει ένα λίγο διαφορετικό εξώφυλλο. Σε αυτό υπάρχει μία ειδική «πινακίδα», που μάλιστα δεν φαίνεται να είναι αυτοκόλλητο, αλλά προσχεδιασμένο γραφικό από τη Ubisoft. Αυτό αναφέρει ότι στην έκδοση για PS3, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 60 λεπτά επιπλέον gameplay.

    Δεν διευκρινίζει όμως τι ακριβώς θα είναι αυτό, και αν θα διατεθεί απ’ ευθείας στο δισκάκι ή ως DLC μέσω του PSN. Θυμίζουμε ότι η Ubisoft είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική στο Assassin’s Creed Brotherhood, διαθέτοντας το Copernicus Conspiracy DLC μόνο για το PS3. Άλλες αναφορές θέλουν την εταιρεία να κυκλοφορεί περιεχόμενο για το παιχνίδι σε μορφή «επεισοδίων», και μάλιστα να προσφέρει season pass, ώστε οι παίκτες να τα αποκτήσουν όλα μαζί σε χαμηλότερη τιμή.

    Δεν ξέρουμε τι… κόλλημα έχει η Ubisoft με τη Sony, όμως τη λογική «πάρε PS3 ή κάτσε με το βασικό πακέτο», δεν την εκτιμούμε καθόλου. Ρώτησαν τους παίκτες αν έχουν την ευχέρεια να αγοράσουν δεύτερη κονσόλα σε περίοδο οικονομικής κρίσης; Μία πιο λογική κίνηση θα ήταν να διαθέσει το περιεχόμενο νωρίτερα στο PS3 και αργότερα στις άλλες πλατφόρμες, ή έστω δωρεάν για το PS3 και με χρέωση για Xbox360 και PC. Κάτι το οποίο βεβαίως δεν λέει κανείς ότι δεν θα κάνει τελικά, απλά το προηγούμενο που έθεσε με το Brotherhood, μας προκαλεί μία ανησυχία.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles