20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το Assassin’s Creed κυκλοφορεί το δικό του επιτραπέζιο παιχνίδι

    Assassin’s Creed: Arena είναι το όνομά του και είναι το επόμενο παιχνίδι της σειράς. Όχι, δεν πρόκειται για videogame, αλλά για επιτραπέζιο παιχνίδι. Η Ubisoft ανακοίνωσε πως το Assassin’s Creed: Arena έρχεται στις 26 Φεβρουαρίου, αναπτύσσεται από την Cryptozoic Entertainment και φέρει την περιγραφή «ένα παιχνίδι στρατηγικής και κυνηγητού δύο έως τεσσάρων παικτών σε έναν αγώνα δολοφονιών».

    assassins-creed-arena

    Το βασικό concept του παιχνιδιού είναι πως όλοι είναι εναντίων όλων –ο καθένας για την πάρτη του- και σε κάθε γύρο ο παίκτης τραβάει μια event card η οποία θέτει την επόμενη αποστολή, που σχεδόν πάντα είναι μια δολοφονία –τι σόι ασασσίνος είσαι; Στη συνέχεια ο καθένας έχει έναν αριθμό βημάτων που μπορεί να κάνει και τρεις επιλογές: να κουνηθεί, να κρυφτεί ή να επιτεθεί. Αν μπεις στο οπτικό πεδίο κάποιου φύλακα θυσιάζεις μια κάρτα ζωής.

    Ωραίο ακούγεται, ε; Το Assassin’s Creed: Arena κυκλοφορεί στις 26 Φεβρουαρίου και κοστίζει περίπου $50. Περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες του παιχνιδιού θα βρεις στο επίσημο blog της Ubisoft.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles