18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed Infinity: Δε θα είναι free-to-play ξεκαθαρίζει η Ubisoft

    Η Ubisoft έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Assassin’s Creed Infinity είναι υπό ανάπτυξη και πρόκειται για ένα μεγάλο project. Μια online πλατφόρμα που θα εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Στα τελευταία παιχνίδια της εταιρείας τα online στοιχεία αναμένεται να είναι πολλά, όπως για παράδειγμα τα καθημερινά quests. Με βάση αυτή την πληροφορία, οι fans ήταν λογικό να αναρωτιούνται αν το Infinity θα αποτελέσει έναν free-to-play τίτλο, ακολουθώντας ένα νέο μοντέλο.

    Ωστόσο, η Ubisoft ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

    Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Yves Guillemot:

    “Δεν θα είναι free to play. Αυτό το παιχνίδι θα έχει πολλά στοιχεία αφήγησης. Θα είναι πολύ πρωτοποριακό, αλλά θα περιλαμβάνει και στοιχεία που οι παίκτες έχουν ήδη στα Assassin’s Creed. Στοιχεία που αγαπούν θα βρίσκονται εκεί από την πρώτη στιγμή. Το Assassin’s Creed Infinity θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι με πολλά στοιχεία που υπάρχουν ήδη σε παιχνίδια που έχουμε κυκλοφορήσει στο παρελθόν”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles