19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed… kittens. Ένα απολαυστικά αστείο video!

    Στο κόσμο του Assassin’s Creed, οι βασικοί ήρωες που εμφανίζονται στα διάφορα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς, πραγματοποιούν μία σειρά από εντυπωσιακές κινήσεις parkour και χτυπούν τους στόχους τους τη κατάλληλη στιγμή και μάλιστα εκεί που δεν τους περιμένει κανείς! Αυτοί οι σιωπηροί δολοφόνοι που κρύβονται μέσα στις σκιές μοιάζουν ανίκητοι, ωστόσο δεν είναι οι μόνοι που εφαρμόζουν ανάλογες τακτικές, καθώς στη φύση υπάρχει ένα ζώο που μπορεί να εκτελέσει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία τις ίδιες θανατηφόρες τακτικές επίθεσης… Φυσικά, αναφερόμαστε στις αγαπημένες μας γάτες!

    Assassin's Creed Kittens

    Οι γάτες είναι natural-born assassins και o Mr. TVCow σε ένα νέο video που μπρεί να λειτουργήσει και ως παρωδία όλων των trailer του Assassin’s Creed: Unity, μας παρουσιάζει τέσσερα γατάκια, ντυμένα με τις στολές των ασσασίνων να καταδιώκουν δύο γάλλους στρατιώτες. Πραγματοποιώντας εντυπωσιακά ακροβατικά (που θα ζήλευαν όλοι οι φανατκοί φίλοι του parkour) και χρησιμοποιώντας την eagle vision όραση τους φτάνουν σε μηδαμινό χρόνο στο θήραμα τους και επιτίθενται σε αυτό χωρίς αναστολές και οίκτο, χτυπώντας πάντοτε από ψηλά… Ο δημιουργός του εν λόγω video έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτα αστείο και χαριτωμένο.

    Assassin's Creed Kittens

    Αδιαμφισβήτητα, όλοι οι gamers περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το AC: Unity (Xbox One, PlayStation 4 και PC) και το AC: Rogue (PlayStation 3, Xbox 360), τα οποία αμφότερα θα κυκλοφορήσουν στις 13 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε όμως μπορείτε να απολαμβάνετε τα γατάκια του Assassin’s Creed: Unity να εκτελούν με ξεχωριστή μαεστρία τις εντυπωσιακές κινήσεις τους…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles