22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed Pirates. Δωρεάν αυτή την εβδομάδα σε iPhone και iPad!

    Το Assassin’s Creed Pirates θα είναι για αυτή την εβδομάδα η δωρεάν εφαρμογή που κάνει διαθέσιμη η Ubisoft στο App Store της Apple. Το mobile game που είναι εμπνευσμένο από το σύμπαν του Assassin’s Creed δίνει τη δυνατότητα στους gamers να εμπλακούν σε επικές ναυμαχίες, αφού πρώτα έχουν καθορίσει τα upgrades των πλοίων τους και τα πληρώματα τους.

    Assassin’s Creed Pirates

    Μαζί με την δωρεάν έκδοση του Assassin’s Creed Pirates, η Ubisoft κυκλοφορεί και το τέταρτο κατά σειρά free content update για το παιχνίδι, το οποίο διορθώνει ορισμένα στοιχεία του gameplay και προσθέτει μία ολοκαίνουργια περιοχή την La Isla de la Juventud, όπου οι παίκτες καλούνται να κατακτήσουν ένα παραθαλάσσιο οχυρό και να απελευθερώσουν τους σκλάβους που βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα σε αυτό. Σημειώστε ότι το Assassin’s Creed Pirates θα είναι διαθέσιμο μόνο για iOS συσκευές, ενώ οι χρήστες Android θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό 5 δολάρια, χωρίς να υπάρχει κάποια αναφορά ότι στο μέλλον θα γίνει κάποια ανάλογη ενέργεια για τους Android users.

    Assassin’s Creed Pirates

    To Assassin’s Creed Pirates είναι εμπνευσμένο από το Assassin’s Creed Black Flag και πρόκειται για ένα τίτλο που ξεχωρίζει για τα πανέμορφα γραφικά του και το εξαιρετικά ενδιαφέρον gameplay, το οποίο δύναται να κρατήσει απασχολημένους τους φίλους των φορητών συσκευών για πολλές ώρες. Δείτε και το video trailer για να πάρετε μία γεύση από το παιχνίδι που θα είναι δωρεάν για μία εβδομάδα…

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles