15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τo Assassin’s Creed: Rogue κυκλοφορεί (επιτέλους) και στα PC!

    Το Assassin’s Creed: Rogue ήταν ο τίτλος που έλειπε από τους κοινότητα του PC gaming, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορούσαν να το απολαύσουν μόνο οι Xbox 360 και PS3 gamers. Ωστόσο, ύστερα από μερικούς μήνες (το Νοέμβριο εμφανίστηκε το Rogue στις pre-gen κονσόλες), οι PC users θα μπορούν  να βαδίσουν στον ανατρεπτικό μονοπάτι του Shay Patrick Cormac, γνωρίζοντας τον κόσμο του Assassin’s Creed μέσα από μία διαφορετική οπτική.

    Assassins_Creed_Rogue_Icesheet-breaking-sunset_1920

    Το Assassin’s Creed: Rogue είναι ένας τίτλος που ξεχειλίζει από ατελείωτη δράση και διακρίνεται για τις διαρκείς σεναριακές ανατροπές, οι οποίες φέρνουν τα πάνω – κάτω στο σύμπαν του Assassin’s Creed. Στο πλούσιο AC: Rogue οι gamers ταξιδεύουν στην ιστορική περίοδο του επταετούς πολέμου, γνωρίζοντας την Βόρειο Αμερική και τον Καναδά του 18ου αιώνα. Όλο το ενδιαφέρον του story περιστρέφεται γύρω από το βασικό πρωταγωνιστή Shay Patrick Cormac, έναν assassin, ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποφασίζει να αθετήσει τον όρκο του και να ενώσει τις δυνάμεις του, με τους Templars, οι οποίοι αποτελούν τους προαιώνιους εχθρούς του τάγματος των Ασασσίνων.

    Assassins_Creed_Rogue_Screenshot_NY_1576

    To Assassin’s Creed για να τρέξει δεν θα απαιτεί system requirements που πιάνουν… ταβάνι, καθώς οι ελάχιστες απαιτήσεις του είναι: OS:  Windows 7 SP1 ή  Windows 8/8.1 (64-bit versions), CPU: Intel Core2Quad Q6600 (2.4GHz) ή AMD Athlon II X4 620 (2.6GHz), RAM: 2GB, Κάρτα Γραφικών: nVidia GeForce GTS450 ή AMD Radeon HD5670 (1024ΜΒ VRAM) και 11.4GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο. Χωρίς αμφιβολία, το AC: Rogue πρόκειται για έναν τίτλο που αξίζει να προσθέσουν στη συλλογή τους όλοι οι PC gamers… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles