19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed: Unity. Δείτε το εκπληκτικό νέο trailer (video)!

    Το νέο Assassin’s Creed, ονόματι Unity, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον επόμενο Οκτώβριο, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αναμενόμενα games της φετινής χρονιάς. Αυτή τη φορά, οι gamers ταξιδεύουν στη ταραγμένη περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης, καθώς λίγα χρόνια μετά την εδραίωση της επανάστασης το χάος και η καταστροφή απλώνεται στις μεγάλες πόλεις και στη γαλλική επικράτεια.

    Assassins-Creed-Unity

    Όμως μέσα σε αυτόν τον άγριο κόσμο υπάρχει μία φωτεινή ελπίδα, η οποία ακούει στο όνομα Arno, μία ηρωική φυσιογνωμία που καλείται να υπερασπιστεί το δίκαιο του γαλλικού λαού και να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις για την ελευθερία και την ισότητα. H Ubisoft με αφορμή την ημέρα της Άλωσης της Βαστίλης, η οποία έλαβε χώρα στις 14 Ιουλίου του 1789 κυκλοφόρησε ένα ολόφρεσκο trailer του Assassin’s Creed: Unity, το οποίο απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο την χαοτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στον κόσμο του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τον Arno εν δράσει, να κατατροπώνει με ευκολία και ταχύτητα τους αντιπάλους του. Το Assassin’s Creed: Unity έχει μέχρι στιγμής αποσπάσει περισσότερα από 50 διαφορετικά βραβεία σε διάφορες εκθέσεις και gaming events και μόλις παρακολουθήσετε το trailer που ακολουθεί, τότε σίγουρα θα καταλάβετε γιατί θεωρείται ένα από τα καλύτερα games της φετινής χρονιάς!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles