16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Assassin’s Creed: Valhalla – Δείτε το επικό story trailer!

    Οι fans του Assassin’s Creed αναμένουν με ανυπομονησία το επόμενο κεφάλαιο της γνωστής σειράς, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε θα επικεντρώνεται στην εποχή των vikings! Όπως και τα προηγούμενα games της δημοφιλούς σειράς, έτσι και τ0 Valhalla θα διαθέτει ένα πολυσύνθετο και εξαιρετικά πλούσιο story, το οποίο θα σαγηνεύσει τους εκατομμύρια φίλους της σειράς, οι οποίοι θα σπεύσουν να το προμηθετούν. Αν και γνωρίζουμε αρκετά για το ιστορικό setting του νέου Assassin’s, τώρα έφτασε η στιγμή για να μάθουμε παραπάνω πράγματα και για το story κα τον βασικό πρωταγωνιστή Eivor. 

    Ο Eivor και η φατρία του καλούνται να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα στις αφιλόξενες εκτάσεις της Μεγάλης Βρετανίας, απαντώντας σε αναρίθμητες προκλήσεις και φυσικά στα στρατεύματα των Σαξόνων που τους περιμένουν με… “ανοικτές” αγκάλες! Μέσα σε όλα αυτά βέβαια μια σκοτεινή και άγνωστη απειλή, θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τον Eivor και την clan του, αλλά και όλα τα βασίλεια της Γηραιάς Αλβιόνας. Το Assassin’s Creed: Valhalla είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 και Xbox Series X/S. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles