19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ασταμάτητη η Apple! Η συνολική αξία της, ξεπέρασε τα 2.4 τρισεκατομμύρια δολάρια!

    Η Apple εννοείται ότι είναι ένας τεράστιος κολοσσός στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας που εδώ και 4 δεκαετίες διαμορφώνει το τεχνολογικό γίγνεσθαι και αλλάζει τον κόσμο μας. Φυσικά πολλά έχουν μεσολαβήσει από την έμπνευση που είχαν στο (φημολογούμενο) γκαράζ τους οι Steve Wozniak και Steve Jobs και πλέον η γνωστή εταιρεία αποτελεί ένα τεράστιο οικονομικό μέγεθος. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η συνολική αξία της Apple κατάφερε να ξεπεράσει τα 2.4 τρισεκατομμύρια δολάρια!

    Ενδεικτικό είναι ότι τον Αύγουστο του 2018, η Apple είχε καταφέρει να σπάσει το φράγμα του 1 τρις., αποτελώντας την πρώτη εισηγμένη εταιρεία σε χρηματιστήριο που κατάφερε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Αν και μέσα στο 2021 υπήρξαν ορισμένα «σκαμπανεβάσματα», ωστόσο η οικονομική της πορεία τους τελευταίους μήνες, πραγματικά εκτοξεύτηκε στην στρατόσφαιρα! Οι αναλυτές πιστεύουν ότι η προαναφερθείσα πορεία δεν πρόκειται να ανακοπεί, καθώς θεωρούν ότι βρισκόμαστε στην αρχή ενός σούπερ κύκλου, καθώς πολλοί είναι οι active users που σχεδιάζουν να προβούν στην αγορά ενός νέου μοντέλου, από τη στιγμή μάλιστα που όσο περνάει ο καιρός η ανάγκη για 5G συσκευές θα γνωρίζει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η δε έλευση ενός Apple Car ή ενός AR/VR headset πέρνα των smartphones και των wearables δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο τη γνωστή εταιρεία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles