20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αστάθεια στο Twitter – Πιθανή χρεωκοπία αναφέρει ο Elon Musk

    Ο Elon Musk, πριν από μερικούς μήνες, εξέφρασε την ανησυχία του για την παγκόσμια οικονομική κρίση. Τώρα, λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Twitter, δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας πιθανής χρεωκοπίας του δημοφιλούς μέσου, στο οποίο έχουν έρθει τα “πάνω κάτω”, μετά την πολύκροτη εξαγορά από το δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία. Τα στελέχη του Twitter απολύονται ή παραιτούνται το ένα μετά το άλλο και η λέξη που χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα την κατάσταση είναι η “αστάθεια”.

    Στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους χθες το απόγευμα, ο Musk προειδοποίησε ότι η εταιρεία είναι πιθανό να χάσει δισεκατομμύρια δολάρια την επόμενη χρονιά, τη στιγμή που η Επιτροπή Ομοσπονδιακού Εμπορίου των ΗΠΑ (FTC) ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πλατφόρμα με “βαθιά ανησυχία”, μετά τις παραιτήσεις των τριών υψηλόβαθμων στελεχών, καθώς εκθέτουν το Twitter στον κίνδυνο πιθανής παραβίασης ομοσπονδιακών κανόνων.

    Ο Elon Musk, που προχώρησε χωρίς δισταγμό στην εκκαθάριση της κατάστασης στην εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της στις 27 Οκτωβρίου, έχει δηλώσει ότι η Twitter Inc έχει οικονομικές απώλειες 4 εκατομμυρίων την ημέρα, κυρίως εξαιτίας της αποχώρησης διαφημιστών από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο ο ίδιος.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαζικές απολύσεις στη Meta – Αφήνουν το πόστο τους 11.000 εργαζόμενοι (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles