20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αστυνομία στα γραφεία της Samsung Display μετά από καταγγελία σχετική με την OLED τεχνολογία της… LG

    samsung

    Τα γραφεία της Samsung Display στο Asan της Νότιας Κορέας ερεύνησε η τοπική αστυνομία, αναζητώντας την πιθανότητα “κλοπής” που αφορά την τεχνολογία των OLED τηλεοράσεων.

    Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στο Bloomberg εκπρόσωπος της κορεατικής εταιρείας, σημειώνοντας ότι η αστυνομία έψαχνε για στοιχεία σχετικά με μυστικά δεδομένα της τεχνολογίας OLED της LG που έχουν διαρρεύσει. Φυσικά, από τη Samsung διαψεύδουν κατηγορηματικά το ότι έχουν προβεί σε οποιουδήποτε είδους κλοπή, καθώς…. δεν το έχουν ανάγκη.

    “Δεν έχουμε κανένα λόγο να κλέψουμε τεχνολογία από άλλες εταιρείες” αναφέρει κατηγορηματικά ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας, “καθώς έχουμε την καλύτερη τεχνολογία OLED στον κόσμο”.

    Οι δύο εταιρείες βρισκόταν σε διαμάχη πέρυσι για ένα παρόμοιο θέμα, λύνοντας τελικά τις διαφορές τους εξωδικαστικά, ενώ και οι δύο δραστηριοποιούνται στην αγορά OLED τηλεοράσεων, με την LG να έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το νέο της μοντέλο το δεύτερο μισό του έτους, αλλά και τη Samsung να ετοιμάζει να ανακοινώσει λεπτομέρειες για το λανσάρισμα του δικού της OLED set.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles