14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Αστυπάλαια: H “πεταλούδα” του Αιγαίου

    Με μία από τις πιο όμορφες και ατμοσφαιρικές χώρες του Αιγαίου, με το Ενετικό Κάστρο που δεσπόζει στην κορυφή της, αποτελώντας ιδανικό προορισμό για τον απογευματινό σας καφέ.


    Συνολικά, το νησί αποτελεί έναν νεανικό προορισμό που θα απολαύσετε… Επισκεφθείτε το Λιβάδι στα 2 χλμ. από τη Χώρα, αλλά και τη Μαλτεζάνα – και, όταν έρθει η ώρα για μπάνιο, προτιμήσετε τις παραλίες στα Καμινάκια, τις Βάτσες ή τον Αϊ Γιάννη. Must επίσης αποτελεί μια επίσκεψη στις Κουνούπες και στον Κουτσομύτη, δύο μικρά νησάκια που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε κάποιο εξωτικό μέρος, ενώ, αν σας αρέσει η περιπέτεια, μπορείτε να επισκεφθείτε το φαράγγι του Αη Γιάννη.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    AKG in-ear για CD, DVD και mp3 players

    Η… μελωδία της ευτυχίας


    In-ear ακουστικά-ψείρες ημιανοιχτού τύπου από την AKG για να ακούτε τα «hits» του καλοκαιριού όξω φωνή! Με άψογη απόδοση δυναμικών και απόκριση συχνοτήτων, είναι ιδανική για mp3 players, CD και DVD players. Εννοείται ότι θα παίξουν δίχως πρόβλημα με κάθε συσκευή που διαθέτει έξοδο 3,5 χιλιοστών.

    Bon Studio

     

    Adidas παπούτσι

    To vintage είναι και πάλι της μόδας!


    Η Adidas ξαναχτυπά προσφέροντας ένα vintage προϊόν που όμως αποτελεί παράλληλα την τελευταία λέξη της μόδας! Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας για θαυμαστή ανθεκτικότητα, μέγιστη απόδοση και άνετη εφαρμογή, δημιούργησε ένα παπούτσι πολύ ελαφρύ με «old school» χαρακτήρα που θα σας επιτρέψει να γυρίσετε την Κέρκυρα από άκρη σε άκρη ξεκούραστα!

    Melcore

     

    Canon Legria HF G10

    Για να σας μείνουν οι διακοπές σας… αξέχαστες!


    Σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στο δημιουργικό πάθος των έμπειρων κινηματογραφιστών, η Canon Legria HF G10 διαθέτει εξαρτήματα επαγγελματικής ποιότητας και πλήθος λειτουργιών χειροκίνητου ελέγχου για εκπληκτικές λήψεις σε HD ποιότητα. Μία κάμερα που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας τις καλύτερες στιγμές των φετινών σας διακοπών. Ε, δεν θέλετε κάτι άλλο, ε;

    Intersys

     

    Reef Army Beach μαγιό

    Να πώς θα γίνετε η ατραξιόν της παραλίας!


    Είθισται να λέγεται πως η επιλογή του μαγιό με το οποίο θα εμφανιστούν στις παραλίες είναι ζωτικής σημασίας για τις γυναίκες. Ε, το ίδιο συμβαίνει και με τους άνδρες! Δεν θέλετε να βγείτε στις παραλίες όπως ο Ψάλτης στις τηλεταινίες του ’80, έτσι; Ιδού λοιπόν πως θα είστε μέσα στη μόδα –δηλαδή πιο μέσα δεν γίνεται: με το Reef Army Beach, ένα μαγιό σε τέλειους συνδυασμούς χρωμάτων και με εξαιρετική ποιότητα και ανθεκτικότητα. Οι δε τεχνολογίες «anti chafing» και «quick drying» εξασφαλίζουν περαιτέρω άνεση, την ώρα που τα… θηλυκά δεν θα μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω του (κι από πάνω σας).

    Melcore

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles