18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Asus Padfone: τρία σε ένα και πανέμορφο! #MWC12

    Το Asus Padfone έχει περάσει από… σαράντα κύματα. Έχει αλλάξει, έχει ξανα-αλλάξει, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως όπως το έδειξαν στην παρουσίαση της Asus στο MWC2012, έτσι θα παραμείνει.

    Με οθόνη 4,3 ιντσών, super AMOLED qHD, έναν διπύρηνο επεξεργαστή Snapdgragon S4 χρονισμένο στα 1,5GHz με GPU Adreno 225 και μία κάμερα στα 8MP με LED flash και autofocus. Η μπροστά κάμερα τραβάει βίντεο σε VGA ανάλυση. Φυσικά, το μεγάλο στοίχημα είναι σε αυτό που η Asus αποκαλεί «1 SIM για 3 συσκευές». Που σημαίνει πως το τηλέφωνο «κάθεται» σε ένα σώμα tablet που μοιάζει με την σειρά Tansformer Prime και το οποίο με την σειρά του συνδέεται με ένα πληκτρολόγιο που μοιάζει με το Prime. Το Padfone θα τρέχει Android 4 όταν θα κυκλοφορήσει αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό, πια εκδοχή του.

    Αυτό που δεν περίμενε κανείς να δει ήταν το «αξεσουάρ» που έδειξε η Asus για το Padfone  που έρχεται προαιρετικά με την συσκευή. Πρόκειται για ένα Bluetooth stylus headset που εκτός από pen που χρησιμοποιείται στις οθόνες του Padfone και του tablet που το συνοδεύει, χρησιμοποιείται και σαν blue tooth συσκευή για την ευκολότερη απάντηση των κλήσεων.

    Όπως κι αν έχει όμως, αυτό που σίγουρα κατορθώνει να κάνει η Asus είναι να μας εντυπωσιάζει με τις συσκευές της. Και το Padphone είναι από αυτές που θέλουν να αποδείξουν ότι δεν χρειάζεσαι καμία άλλη.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles