13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Asus παρουσιάζει τη νέα ναυαρχίδα της, Pegasus 2 Plus!

    H Asus παρουσίασε πρόσφατα στην αγορά της Ασίας, το Pegasus 2 Plus Χ550, ένα αρκετά ισχυρό high-end smartphone, το οποίο διαθέτει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει και να κοιτάξει στα μάτια τις high-end προτάσεις των άλλων κατασκευαστών. Το Pegasus 2 Plus διαθέτει στο εσωτερικό του έναν πανίσχυρο οκταπύρηνο 64-bit Snapdragon, ο οποίος μάλιστα συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM, τα οποία θεωρούνται ιδανικά για τους users που αναζητούν το κάτι παραπάνω από τη συσκευή τους.

    The-Asus-Pegasus-2-Plus

    Όσον αφορά τις δυνατότητες του IPS display του, εδώ η Asus προτίμησε να ακολουθήσει τον δρόμο του Full-HD με μία οθόνη στις 5.5 ίντσες ανάλυσης 1080×1920 pixels, ενώ όπως έγινε γνωστό οι λάτρεις των mobile φωτογραφιών δεν πρόκειται να μείνουν παραπονεμένοι, καθώς θα βρουν στο Pegasus 2 Plus κύριο αισθητήρα με 13 MP, με την μπροστινή κάμερα να προσφέρει φωτογραφίες με 8 MP. Επιπλέον, το Pegasus 2 Plus είναι dual-SIM και αναμένεται να προσφέρει χωρητικότητα μπαταρίας στα 3.030mAh, λειτουργικό Android Lollipop 5.1.1, όπου το Zen UI της Asus θα χαρίζει μία διαφορετική νότα στη πλοήγηση των menus.

    The-Asus-Pegasus-2-Plus 2

    Το Pegasus 2 Plus θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την τιμή του ή για τις αγορές που θα κάνει τελικά την εμφάνιση του (πλην Κίνας). Δε σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να το δούμε και από τα μέρη μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles