19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Asus Pegasus X002. Παρουσιάστηκε το «Redmi 1S killer»!

    Στην αγορά της Κίνας επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγάλος αναβρασμός, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες ρίχνουν τα δίχτυα τους για να αποσπάσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο γίνεται. Μάλιστα, αυτό που κάνει τις συσκευές που επιχειρούν να κατακτήσουν την κινεζική αγορά είναι ότι συνήθως συνδυάζουν εξαιρετικές επιδόσεις και εξελιγμένα tech specs με τιμές… χώμα! Έτσι λοιπόν μετά το 64-bit Meizu m1 Note που μόλις παρουσιάστηκε, η Asus παρουσίασε το Pegasus X002, μία επίσης οικονομική πρόταση με μοναδικά χαρακτηριστικά…

    Pegaus X002

    Το 4G LTΕ smartphone Pegasus X002 της Asus αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας, με τιμή περίπου στα 105 ευρώ προσφέρει: display 5 ιντσών με ποιότητα στα 720p και τετραπύρηνο 64-bit επεξεργαστή (MT6732), 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, κύριο αισθητήρα κάμερας με ανώτερη ανάλυση στα 8MP και μπροστινή selfie camera με 5MP. Όσον αφορά την μπαταρία του, το Pegasus X002 θα διατίθεται με μία μονάδα με χωρητικότητα στα 2.500mAh, ενώ θα τρέχει Android KitKat 4.4 με φορτωμένο όμως το Zen User Interface, το οποίο επιφέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χειρισμό του λειτουργικού. Η Asus προβάλλει το Pegasus X002, ως τη συσκευή που θα εκτοπίσει το Redmi 1S της Xiaomi από την πρώτη θέση των πιο πετυχημένων εμπορικά smartphones της κινεζικής αγοράς και εάν κρίνουμε από την τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θεωρούμε ότι έχει τη δυναμική να τα καταφέρει.

    Pegaus X002
    Pegaus X002
    To κακό είναι ότι πολύ δύσκολα θα δούμε επίσημα το Pegasus X002 από τα μέρη μας και εάν τελικώς έρθει ποτέ στην ευρωπαϊκή αγορά, τότε πολύ δύσκολα θα στοιχίζει το προαναφερθέν ποσό.  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles