18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Asus Pen Stick. To μικροσκοπικό Windows 10 PC που κλέβει την παράσταση!

    H ιδέα του PC-on-a-stick όσο περνάει ο καιρός κερδίζει τόσο τις εταιρείες όσο και το καταναλωτικό κοινό. Ως γνωστόν, δεκάδες κατασκευάστριες εταιρείες έχουν παρουσιάσει τις προτάσεις τους, για αυτό και η Asus δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός παιχνιδιού, παρουσιάζοντας το Pen Stick. Το λιλιπούτειο αυτό PC έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση Computex στην Ταϊβάν και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι θα φιλοξενεί λειτουργικό Windows 10!

    Asus Pen Stick

    Στην καρδιά του Pen Stick βρίσκεται ένας Cherry Trailer processor και παρόλο που δεν μπορεί να θεωρηθεί “κτήνος” από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι για μία σειρά από basic tasks, σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει τον μέσο χρήστη. Το Pen Stick της Asus μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και εννοείται πως ξεχωρίζει για το εξαιρετικά μικρό μέγεθος του, όπου συγκρίνεται με το μέγεθος ενός μολυβιού. Το Pen Stick είναι στην ουσία ένα μεγάλο USB drive και διαθέτει θύρα HDMI που επιτρέπει την σύνδεση σχεδόν παντού, διαθέτει 2GB RAM, 32GΒ onboard storage, ενώ εκτός από τα παραπάνω προσφέρει microSD reader, 2 USB θύρες, μία microUSB port (2.0) και audio jack θύρα που επιτρέπει την combo σύνδεση ανάμεσα σε μικρόφωνο και headphones. Τέλος, το Asus Pen Stick υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και Wi-Fi 802.11 b/g/n. Το Asus Pen Stick αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά στο τέλος του έτους και θα κοστίζει κοντά στα 150 δολάρια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles