19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Asus ROG Ally: Στο φως η τιμή του για την Ευρώπη!

    To ROG Ally της Asus αποτελεί την προσπάθεια της γνωστής εταιρείας να εισέλθει δυναμικά στον κόσμο των handheld κονσολών και αν μη τι άλλο η πρόταση της δείχνει αρκετά φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη. Αν και ακόμη δεν έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της νέας κονσόλας (η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11.5), ωστόσο οι διάφορες διαρροές δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία. Ήδη γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι θα υπάρξει ένα μοντέλο (RC71L), όπου στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα AMD Ryzen Z1 Extreme chipset, μαζί με 16GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου.


    Τώρα οι πιο γνωστοί leakers έβγαλαν στη φόρα και την τιμή του παραπάνω μοντέλου, η οποία ενδέχεται να προσεγγίζει τα €799 και θα είναι διαθέσιμο περίπου στα μέσα Ιουνίου. Εκτός από το εν λόγω beefed up (πιο ακριβό) μοντέλο θα κυκλοφορήσει επίσης και ένα ελαφρώς πιο αδύναμο μοντέλο με core Ryzen Z1. Αν μη τι άλλο, η πρόταση της Asus με το ROG Ally είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και σίγουρα η παρουσία της στην αγορά ενδέχεται να δημιουργήσει νέες συνθήκες. Υπομονή βέβαια λίγες ημέρες ακόμα όπου και θα μάθουμε περισσότερα για το φορητό ROG Allyμ στο ειδικό event που θα διοργανώσει η Asus στις 11 Μαΐου.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles