18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ASUS ROG Phone 5s & 5s Pro: To απόλυτο gaming phone (και με 18GB RAM)!

    Είναι γνωστό ότι οι εταιρείες κατασκευής mobile συσκευών που ασχολούνται με τη δημιουργία gaming phones τα… δίνουν όλα και επιδίδονται σε ένα ράλι, έτσι ώστε να παρουσιάσουν προτάσεις που να μας αφήνουν άφωνους με το υψηλό performance που χαρίζουν στους fans του Mobile gaming! Η ASUS ανήκει στο club των εταιρειών που παίζουν δυνατά στην κατηγορία των gaming phones και το αποδεικνύει περίτρανα κάθε φορά που ρίχνει ένα νέο πανίσχυρο μοντέλο που φέρει την υπογραφή της στην αγορά. Τα πιο πρόσφατα λοιπόν gaming phones της ASUS είναι τα ROG 5s και 5s Pro, τα οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι πιο γρήγορα και από τον… άνεμο!

    Σε επίπεδα εξωτερικής εμφάνισης και οι δύο συσκευές δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά με το core μοντέλο της οικογένειας 5, όμως το εσωτερικό είναι τελείως διαφορετικό. Και τα δύο gaming phones στηρίζονται στο παντοδύναμο Snapdragon 888+, με το ROG Phone 5s να διαθέτει 16GB RAM και την Pro εκδοχή να διαθέτει (κρατηθείτε…) 18GB RAM. Και οι δύο προτάσεις έρχονται με display στις 6.78 ίντσες, με variabale refresh rate στα 144Hz. Παράλληλα, η ASUS βελτίωσε το touch sampling rate, φτάνοντας στα 360Hz, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες οι δύο προτάσεις έρχονται με ένα Sony IMX686 main sensor μαζί με ultra wide camera στα 13MP και 5MP macro sensor, ενώ θα υπάρχει και μια εμπρόσθια κάμερα στα 24MP.

    Φυσικά ότι οι gamers που θέλουν να αποκτήσουν είτε το 5s είτε το 5s Pro θα πρέπει να βάλουν σχετικά βαθειά το χέρι στην τσέπη, καθώς η τιμή του s θα ξεκινάει στα 1.077$, ενώ η Pro Version θα κοστίζει περίπου 1.365$.      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles