13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Asus ROG Phone 6: Πρώτες ματιές στο smartphone «όνειρο» για τους fans του mobile gaming!

    Οι mobile gamers είναι σίγουρα μια κατηγορία… μόνοι τους! Ως είθισται οι λάτρεις των mobile παιχνιδιών αναζητούν ένα smartphone που να διαθέτει την απαιτούμενη ικανότητα για να «σηκώσει» ακόμη και τα πιο βαριά mobile games. Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει το τρελό και lagless performance, τότε η Asus προτείνει το ROG Phone 6, μία πρόταση που διαφέρει από τα συμβατικά smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά.

    Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το gaming phone της Asus είναι μελετημένο σχεδιαστικά για να καλύπτει τα απαιτητικά gaming sessions. H αριστερή πλευρά έχει μια USB port και μια SIM slot, ενώ στην δεξιά πλευρά (όταν βρίσκεται σε οριζόντια διάταξη) μπορούμε να διαπιστώσουμε τα δύο shoulder triggers. Σε ότι έχει να κάνει με το camera setup, εδώ η επιλογή είναι τρία camera modules με ένα μονό LED flash (για τους gamers που τους αρέσουν και οι mobile φωτογραφίες), καθώς επίσης και μια σειρά από extra πλήκτρα στο πίσω τμήμα που συνοδεύονται από το AeroActive Cooler, ένα πρόσθετο αξεσουάρ (το οποίο είχαμε δει και στα προηγούμενα ROG Phones), το οποίο από τη μια «ψύχει» το τηλέφωνο και από την άλλη προσφέρει δύο ακόμη clickable buttons.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα tech specs του, εδώ το Asus ROG Phone 6, σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει τους λάτρεις του υψηλού performance, καθώς έρχεται με Snapdragon 8+ Gen 1 chipset, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε και μπόλικη μνήμη RAM. Το gaming phone «όνειρο» της Asus είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου και σίγουρα όσο θα πλησιάζουμε στο launch date θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τα τελικά tech specs του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles