18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Asus Transformer Book V. Αυτό πάει να πει… «πολυεργαλείο»!

    Το Transformer Book V της Asus είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα που έχουμε δει ποτέ, καθώς σε μία συσκευή συνδυάζονται ουσιαστικά: smartphone, tablet και notebook! Και εάν η συγκεκριμένη ιδέα σας προξενεί μεγάλη εντύπωση, οι εκπλήξεις φυσικά συνεχίζονται, καθώς το Transformer Book V δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέγει εάν θα χρησιμοποιήσει λειτουργικό Windows 8.1 ή λειτουργικό Android 4.4!

     transformerbookv_1

    Το νέο πολυμηχάνημα της Asus έκανε την εμφάνιση του κατά τη διάρκεια της έκθεσης Computex και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς σίγουρα συγκαταλέγεται στα πιο πρωτότυπα προϊόντα που έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία αυτού του πραγματικά μοναδικού concept παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς επιτρέπει στο χρήστη να συνδέει το smartphone στο tablet και με την προσθήκη του πληκτρολογίου να δημιουργεί μία all-around συσκευή που κυριολεκτικά δεν της λείπει τίποτα! Όσον αφορά τα tech specs της ιδιαίτερα πρωτότυπης πρότασης της Asus, το 12.5 ιντσών tablet (ή notebook μπορείτε να το αποκαλέσετε όπως θέλετε) αναμένεται να διαθέτει έναν επεξεργαστή Intel Core τελευταίας γενιάς, 4GB RAM, σκληρό δίσκο 128GΒ SSD και έναν ακόμη σκληρό στο 1TB, ενώ η αυτονομία της μπαταρία του θα φτάνει σύμφωνα με τους υπευθύνους της Asus τις δέκα ώρες! Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές του smartphone, αυτό θα βασίζεται σε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Moorefield 64-bit, θα υποστηρίζει microSD κάρτες έως και 64GB, δίκτυο LTE, θα έχει αισθητήρα κύριας κάμερας στα 8MP και οθόνη 5 ιντσών.

    Το υβριδικό Transformer Book V σίγουρα είναι μία εναλλακτική πρόταση που όμοια της δεν έχουμε δει ξανά, όμως αυτό που μένει να δούμε είναι το ποια θα είναι η τελική τιμή του και εάν θα καταφέρει να πιάσει στην αγορά. Όπως και να ‘χει από άποψη πρωτοτυπίας το Transformer Book V της Asus… σκίζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles