22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Zenbook Infinity από την ASUS

    Η ASUS στα πλαίσια της έκθεσης Computex, παρουσίασε την νέα έκδοση του 13,3 ιντσών Zenbook Infinity, οδηγώντας τις εξελίξεις στην αισθητική και στον σχεδιασμό των Ultrabooks.

    Η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε το αλουμίνιο και το γυαλί για την κατασκευή του, χρησιμοποιώντας μάλιστα Corning Gorilla Glass. Είναι ιδιαίτερα λεπτό, με πάχος μόλις 15,5mm και όλη η επιφάνεια, στο “καπάκι”, είναι καλυμμένη από ανθεκτικό, scratch resistant Gorilla Glass 3. Μαζί με το κάλυμμα, και οι περιοχές γύρω από το trackpad ή την περιοχή που ξεκουράζονται οι καρποί του χρήστη είναι καλυμμένες από Gorilla Glass 3.

    xenbook_infinity

    Οι χρήστες, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Intel Core i5 ή 28W dual-core Core i7 “Haswell” επεξεργαστές, ενώ η οθόνη αφής των 13,3 ιντσών διαθέτει ανάλυση 2560×1600 pixels. Όσο αφορά στην συνδεσιμότητα, προσφέρει δύο USB 3.0 υποδοχές, mini-DisplayPort, microHDMI και SD card reader. Η εταιρεία δεν έκανε λόγο για την διαθεσιμότητα ή το κόστος του, ωστόσο υπολογίεται ότι θα εμφανιστεί λίγο μετά την “back-to-school” περίοδο και θα βασίζεται στα Windows 8 ή στα επερχόμενα Windows 8.1.

    xenbook_infinity2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles