18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ψάχνετε για ατελείωτο αποθηκευτικό χώρο; Το Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition με 256GB internal storage είναι ότι πρέπει!

    Η Asus έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τη δική της αντεπίθεση, ρίχνοντας στην αγορά δεκάδες συσκευές οι οποίες συνδυάζουν μία σειρά από διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Μάλιστα, με τη δυναμική σειρά των ZenFone φαίνεται ότι η Asus έχει βαλθεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε αναφορικά με τη σχέση των smartphones και του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου που αυτά προσφέρουν, καθώς πρόσφατα παρουσίασε στην Βραζιλία την έκδοση του ZenFone 2 Deluxe Special Edition. που φέρει 256GB internal storage!

    Jpeg

    Ναι καλά διαβάσετε 256GB στην τσέπη σας για να αποθηκεύσετε χιλιάδες multimedia αρχεία, apps και ότι βάλει ο νους σας. Πέραν του πραγματικά ατελείωτου αποθηκευτικού χώρου, το Asus ZenFone 2 Deluxe είναι χωρίς αμφιβολία ένα πανίσχυρο high-end smartphone σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών, καθώς διαθέτει display στις 5.5 ίντσες (με ανάλυση στα 1080p) και προστασία Gorilla Glass 3, ενώ στο εσωτερικό του φέρει ένα Intel Atom Z3580 SoC, με quad-core CPU στα 2.5GHz και GPU PowerVR G6430. Επιπλέον, το προαναφερθέν chipset συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM, ενώ δεν λείπει και η microSD slot για τους users που επιθύμουν ακόμη περισσότερο (!) αποθηκευτικό χώρο (φτάνοντας έτσι ακόμη και τα 384GB). Επιπλέον, το ZenFone 2 Deluxe Special Edition διαθέτει κύριο camera sensor στα 13MP, selfie cam στα 5MP, μπαταρία με χωρητικότητα στα 3000mAh και Android Lollipop 5.0 μαζί με το Zen UI. Το εν λόγω μοντέλο παρουσιάστηκε στη Βραζιλία και η τιμή του ακόμη παραμένει άγνωστη, ωστόσο είναι βέβαιο ότι έχουμε να κάνουμε με μία top επιλογή για τους users που αναζητούν “άπειρο” αποθηκευτικό χώρο…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles