19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Παρουσιάστηκε το Asus ZenFone Max με μπαταρία “κτήνος” στα 5.000mAh!

    Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν ότι οι εταιρείες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες ώστε να δημιουργούν όσο το δυνατόν ισχυρότερες και ανθεκτικότερες μπαταρίες για τα smartphone τους (η κινεζική Doogee πρόσφατα το “τερμάτισε” με το HomTom, το οποίο έφερε μπαταρία στα 6.250mAh). Από την ίδια φιλοσοφία από ότι φαίνεται διέπεται και το Asus ZenFone Max, το οποίο μόλις παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό launch event που έλαβε χώρα στην Ινδία.

    ASUS ZenFone Max

    Το Asus ZenFone Max θα έχει μπαταρία στα 5.000mAh και μάλιστα όπως διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι της Asus, το νέο μεγάλο smartphone τους θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως power bank παρέχοντας έτσι φόρτιση σε άλλες συσκευές. Εκτός από τη γιγαντιαίων διαστάσεων μπαταρία, το Asus ZenFone Max διαθέτει display στις 5.5 ίντσες με προστασία Gorilla Glass 4. Στα ενδότερα το ZenFone Max διαθέτει ένα Snapdragon 410 SoC, το οποίο φέρει έναν quad-core επεξεργαστή και μία GPU Adreno 306, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση των γραφικών. Επιπλέον, το νέο ισχυρό smartphone της Asus θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM, ενώ επίσης δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι φωτογραφικές δυνατότητες με κύριο σένσορα στα 13 MP και selfie cam στα 5 MP. To νέο “τερατάκι” της Asus είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί μέσα στον Οκτώβριο με την Asus μέχρι στιγμής να μην δίνει περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την τιμή του όσο και για τις περιοχές που θα κυκλοφορήσει.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles