17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Asus ανακοινώνει το ZenFone Selfie. To κινητό που θα λατρέψουν οι selfie-lovers!

    Οι selfie φωτογραφήσεις αποτελούν το απόλυτο trend, για αυτό και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές αναζητούν τους τρόπους εκείνους που θα δελεάσουν τους χρήστες που ανήκουν στην κατηγορία των… selfie-lovers. Η Asus στο πλαίσιο της Computex 2015 ανακοίνωσε το ZenFone Selfie, το πρώτο smartphone της που φιλοδοξεί να κερδίσει το ενδιαφέρον ενός πιο νεανικού κοινού που ψάχνει για ένα καλό selfie phone.

    ZenFone Selfie

    Το ZenFone Selfie όπως μπορείτε να αντιληφθείτε θα ρίχνει το βάρος στην κάμερα, για αυτό τόσο ο μπροστινός όσο και ο κύριος σένσορας θα χαρίζουν ποιοτικές φωτογραφίες που θα φτάνουν τα 13 MPixels! Οι συγκεκριμένοι σένσορες θα φέρουν τη σφραγίδα της Toshiba, ενώ μάλιστα η μπροστινή κάμερα θα διαθέτει λειτουργία laser autofocus, που θα αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το φωτογραφικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Asus, το ZenFone Selfie θα είναι μάλλον μεγάλο σε διαστάσεις, καθώς θα προσφέρει μία οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας IPS Full HD, ενώ στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα Snapdragon 615 SoC της Qualocomm. Όσον αφορά τη μνήμη του, παρόλο που δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημο από την Asus υποθέτουμε ότι θα ανέρχεται στα 2GB RAM. Επίσης, θα φοράει Android Lollipop 5.0 και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, με την Asus όμως να μην αναφέρει τίποτα για το πόσο θα στοιχίζει. Αν και παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, οφείλουμε να διατηρήσουμε μία επιφύλαξη εάν θα δούμε το ZenFone Selfie στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς παραδοσιακά αυτού του είδους οι συσκευές είναι περισσότερο προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις κανταλωτικές συνήθειες των Ασιατών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles