19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Athens Transportation για Android, ο οδηγός σας για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα

    Ζούμε στην εποχή των smartphones, όπου σχεδόν όλοι έχουμε συνεχώς μαζί μας ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο. Φυσικό ακόλουθο αυτού είναι να μάθουμε να αξιοποιούμε κατάλληλα τις συσκευές αυτές, κυρίως μέσω των εφαρμογών τους, για δικό μας όφελος.

    Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή αλλιώς οι αστικές συγκοινωνίες στην Αθήνα, ίσως σας προκαλούν πονοκέφαλο. Σκεφτείτε μονάχα πόσες φορές ήσασταν στη στάση και είχατε χρειαστεί να περιμένετε περισσότερο από 15 λεπτά για να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο της επιλογής σας. Προσωπικά, πάρα πολλές φορές θα έλεγα.

    Athens Transportation for android

    Ευτυχώς για όλους τους χρήστες συσκευών Android, το application Athens Transportation έρχεται για να δώσει πολλές λύσεις γύρω από τις μεταφορές με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα. Αρχικά, το συγκεκριμένο app διαθέτει πληροφορίες για λεωφορείατρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και προαστιακό. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να βρείτε όλες τις στάσεις για κάθε ένα από τα προηγούμενα Μέσα Μεταφοράς, είτε πληκτρολογώντας απευθείας την κωδική ονομασία του Μέσου Μεταφοράς είτε ψάχνοντας τα Μέσα Μεταφοράς ανά περιοχή.

    Athens Transportation for android

    Το σημαντικότερο προσόν της εφαρμογής είναι η ανάδειξη της ακριβούς ώρας αναχώρησης ενός συγκεκριμένου Μέσου Μεταφοράς από την αφετηρία, σύμφωνα πάντα με την ώρα της συσκευής (προσοχή στη διαφορά του ενός ή των δύο λεπτών, καθώς και στην κατεύθυνση που έχει οριστεί). Το Athens Transportation δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για τις βασικές του λειτουργίες, παρόλα αυτά μπορείτε με τη βοήθεια του ίντερνετ να δείτε τις στάσεις ενός συγκεκριμένου Μέσου Μεταφοράς πάνω στους χάρτες της Google και επίσης να βρείτε την κοντινότερη στάση σε εσάς εντός απόστασης έως 1,5 χιλιόμετρο (με χρήση του GPS και της πυξίδας).

    Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Google Play και ο χώρος αποθήκευσης ο οποίος απαιτείται για την εγκατάσταση είναι μόλις 250 kb (με μεταφορά της εφαρμογής στην κάρτα μνήμης). Οι χρήστες μέσα από το feedback φαίνεται να το έχουν αγαπήσει, εσύ ακόμη να το δοκιμάσεις;

    Θοδωρής Κόνσουλας

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles