23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    «Αθλητές» και επίσημα οι επαγγελματίες gamers στις ΗΠΑ!

    Παίζεις League of Legends; Παρακολουθείς τα επίσημα τουρνουά της Riot; Αν ναι, τότε η ανακοίνωση που ακολουθεί σε ενδιαφέρει –ειδικά αν το έχεις πάρει στα σοβαρά το gaming. :P Η Riot λοιπόν, μετά από μεγάλο αγώνα, κατάφερε να πείσει την αμερικανική κυβέρνηση πως οι επαγγελματίες παίκτες του LoL είναι… αθλητέςΤώρα πως ακριβώς γίνεται αυτό, μόνο οι αμερικάνοι ξέρουν. :P

    lol-esports-athletes (1)

    Τεσπα, το σημαντικό -για το οποίο έγινε και η όλη φασαρία- είναι πως πλέον οι gamers που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες θα παίρνουν ίδιες βίζες με αυτές που παίρνουν και οι επαγγελματίες αθλητές (βλ. NBA, NFL, κλπ).

    Ο υπεύθυνος των eSports της Riot, Νικ Άλεν, είπε σε συνέντευξη στο GameSpot: «Είναι μια πρωτοπορία για τα eSports. Πλέον θα μπορούμε να ψαχνόμαστε και για διεθνείς παίκτες, όταν έρχονται εδώ. Είναι μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία επειδή αναγνωρίζονται από την κυβέρνηση. Αυτό είναι κάτι τεράστιο.»

    Σύμφωνα λοιπόν με την αμερικανική κυβέρνηση και το ανώτατο δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών, το επαγγελματικό gaming είναι άθλημα και τα βιντεοπαιχνίδια είναι έργα τέχνης.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles