13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Άθραυστο OLED panel παρουσίασε η Samsung Display

    Η Samsung Display μόλις ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός άθραυστου, εύκαμπτου OLED panel. Έχει σχεδιαστεί για smartphones, έχοντας πιστοποίηση από τα Underwriters Laboratories της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Υπουργείου Εργασίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Samsung Display Unbreakable Panel

    Όπως αναφέρεται, μάλιστα, στο σχετικό δελτίο τύπου, η άθραυστη αυτή οθόνη πέρασε δοκιμές ανθεκτικότητας σε πραγματικό χρόνο, με βάση στρατιωτικά πρότυπα που έχει θέσει το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

    Οι δοκιμές περιλάμβαναν μία σειρά από πτώσεις, όπως π.χ., αρχικά, ένα test 26 πτώσεων από τα 1,2 μέτρα, ακολουθούμενο από tests εναλλαγής υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, στα οποία το panel άντεξε. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε και πτώση από τα 1,8 μέτρα (δοκιμή που ξεπερνάει τα στρατιωτικά standards), με το panel να παραμένει λειτουργικό και χωρίς κανένα σημάδι ζημιάς.

    Η εταιρεία αναμένει να χρησιμοποιήσει το ανθεκτικό αυτό OLED panel και σε άλλες λύσεις, όπως σε κονσόλες αυτοκινήτων, φορητές στρατιωτικές συσκευές, φορητές κονσόλες παιχνιδιών και εκπαιδευτικά tablet PCs.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles