25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Attack on Titan: To εκπληκτικό manga γίνεται ταινία

    Από την στιγμή που εμφανίστηκε τo manga Attack on Titan του Hajime Isayama το 2009, κέρδισε την προσοχή του κοινού και με το παραπάνω αφού αμέσως μετά ακολούθησε ένα prequel μυθιστόρημα, μία τηλεοπτική προσαρμογή και πολλά video games. Φυσικά κάτι τέτοια δεν ξεφεύγουν από τους παραγωγούς του κινηματογράφου και ήταν θέμα χρόνου για να πάρει το δρόμο για τη μεγάλη οθόνη.

    attack on titan

    Η ιστορία μας αποκαλύπτει έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει βρεθεί πολύ κοντά στον αφανισμό λόγω των Τιτάτων, μία ομάδα από γίγαντες που εμφανίζονται από το πουθενά και διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους, τρώγοντας μάλιστα τους ανθρώπους! Τα κίνητρά τους είναι άγνωστα, ενώ φαντάζουν ανίκητοι αφού κανείς δεν γνωρίζει εάν έχουν κάποιο αδύνατο σημείο. Όσοι έχουν απομείνει από τους ανθρώπους είναι κρυμμένοι πίσω από ένα τεράστιο τοίχος και απλώς περιμένουν τα χειρότερα. Όταν οι Τιτάνες θα επιστρέψουν με άγριες διαθέσεις, ένας νεαρός, ο Eren, αφού δει τη μητέρα του πεθαίνει στα χέρια τους, θα γίνει μέλος της ομάδας Survey Corps με μοναδικό σκοπό να τους εκδικηθεί.

    Tην live-action προσαρμογή του manga σκηνοθετεί ο Shinji Higuchi (The Floating Castle) με ένα καστ Ιαπωνέζων ηθοποιών. Τα ειδικά εφέ είναι αλήθεια πως δεν δείχνουν και τελευταίας τεχνολογίας, ωστόσο έχει κάτι το “creepy” η ταινία και μένει να δούμε τι εντύπωση θα κάνει όταν θα προβληθεί το φθινόπωρο στις αμερικανικές αίθουσες. Πάντως στην παγκόσμια πρεμιέρα που έγινε πριν από λίγες μέρες στο Λος Άντζελες, άφησε καλές εντυπώσεις με τους κριτικούς να τονίζουν πως έχει περισσότερο χαρακτηριστικά τρόμου παρά φαντασίας.
     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles