21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Benedict Cumberbatch ως Dr. Strange

    Nαι είναι γεγονός. Η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη μεταμόρφωση του Benedict Cumberbatch σε Dr. Strange μας αποκαλύφθηκε μέσα από τις φωτογραφίες που παρουσίασε αποκλειστικά το Entertainment Weekly. Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός μπήκε πλέον και αυτός στην λίστα της Marvel που θα φορέσει φανταχτερή στολή και θα ενσκαρκώσει έναν από τους πιο πλέον ξεχωριστούς σούπερ ήρωες της. Σε μία ταινία από την οποία όπως δήλωσε ο ίδιος θα πρέπει να περιμένουμε “τρελά πράγματα”.

    Doctor Strange

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ η κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου του 2016. Εκτός του Cumberbatch στο καστ βρίσκει κανείς τους Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Tilda Swinton, ένα πολύ δυνατό team δηλαδή που υπόσχεται αν μη τι άλλο πολλά από ερμηνευτικής άποψης.
    Ο Cumberbatch θα ερμηνεύσει τον περίφημο Dr Strange, έναν χειρούργο που μετά από ένα σοβαρό ατύχημα με αυτοκίνητο θα μεταμορφωθεί σ’ έναν μάγο με εξωπραγματικές δυνάμεις. Κάτι που σημαίνει πως ο ηθοποιός μαθαίνει ήδη ένα σωρό από τις εντυπωσιακές και όλο πόζα κινήσεις που περιμένει κανείς από έναν “sorcerer”, όπως και πολλά ταιριαστά ξόρκια που θα πρέπει να λέει με πειστικό τρόπο.
    Ρόλο κλειδί θα παίξει ο Mads Mikkelsen, ακόμα μία εντυπωσιακή προσθήκη στο καστ, που θα ερμηνεύσει έναν μάγο αντίπαλο, τον μεγάλο villain της ταινίας που σκηνοθετεί ο Scott Derrickson.

    Doctor-Strange-first-look_1200_1600_81_s

    Benedict-Cumberbatch-as-Doctor-Strange-1

    Doctor-Strange-concept-art-psychedelic

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles