22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το φιλμ Warcraft

    Ο σκηνοθέτης Duncan Jones αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου φιλμ Warcraft. Ο Robert Kazinsky που θα ερμηνεύσει τον πολέμαρχο Orgrim είναι εκείνος που δίνει μία αρχική γεύση από make up και διάφορα προσθετικά μέρη, στις πρώτες επίσημες εικόνες που βγαίνουν στην δημοσιότητα.

    movies-warcraft-duncan-jones

    Ο Jones έγραψε στο Twitter του για την παραπάνω φωτογραφία: “Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ανακούφιση που επιτέλους έχουμε κάτι από το Warcraft να δείξουμε σε όλους σας!”.

    movies-warcraft-ogrim

    Η δεύτερη φωτο ανέβηκε στο Wired, με τον Jones να εξηγεί γιατί ο Kazinsky ήταν η νούμερο ένα επιλογή του για τον ρόλο. Όπως χαρακτηριστικά είπε, έψαχναν για κάποιον που θα είχε το χιούμορ και την αγριάδα του χαρακτήρα και εκείνος έμοιαζε ιδανικός για να συνδυάσει αυτά τα δύο.
    Η Industrial Light & Magic ήταν εκείνη που ανέλαβε να δημιουργήσει τον χαρακτήρα, παίρνοντας υλικό φυσικά από τα original World of Warcraft παιχνίδια αλλά και φωτογραφίες και σκαναρίσματα του Kazinsky.
    Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Dominic Cooper και Toby Kebbell. Η παραγωγή του φιλμ έχει τελειώσει το 2014, αλλά δεν αναμένεται στις αίθουσες πριν τον Μάρτιο του 2016.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles