13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτό του Jared Leto ως Joker

    Πριν ένα μήνα είχαμε δει την αρχή της μεταμόρφωσης του Jared Leto ως Joker για τις ανάγκες του επερχόμενου Suicide Squad, το πολυαναμενόμενο φιλμ της DC Comics που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον Αύγουστο του 2016. Για να τιμήσει τα 75α γενέθλια του Joker, ο σκηνοθέτης της ταινίας, David Ayer, πόσταρε στο twitter την πρώτη επίσημη φωτογραφία του Jared Leto στο μυθικό ρόλο.

    Joker

    Ο “τρελός” χαρακτήρας που εμφανίστηκε στο κοινό στο Batman #1 στις 25 Απριλίου 1940, έχει περάσει από πολλές μεταμορφώσεις μέσα από τις διάφορες ερμηνείες που είχε κατά καιρούς. Και κρίνοντας από την φωτογραφία του Leto, πλέον θα ζήσει ακόμα μία, την πιο extreme που είχε ποτέ.
    “The Suicide Squad wishes you a Happy Anniversary Mr. J! #Joker75 #SuicideSquad,” έγραψε ο Ayer στο Twitter και φυσικά από εκείνη την στιγμή έχει γίνει ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο με τους fans να εκφράζουν την θετική ή αρνητική άποψή τους για την καινούργια προσέγγιση του ρόλου από τον Leto, τουλάχιστον εμφανισιακά.
    Εκτός του “Joker” στο φιλμ θα συμπρωταγωνιστούν οι Will Smith, Viola Davis, Jay Hernandez, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jai Courtney, Karen Fukuhara και Cara Delevingne. Και μάλλον ξέρουμε από τώρα ποιος θα κλέψει την παράσταση.

    Joker twitter

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles