14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο Xbox;!

    Το Eurogamer μεταδίδει τις τελευταίες φήμες αναφορικά με το επόμενο Xbox και η αλήθεια είναι πως τα όσα διαβάσαμε μας ιντριγκάρουν κάργα! Σε ένα φόρουμ για δημιουργούς παιχνιδιών λοιπόν, εμφανίστηκε λέει ένα development kit του Durango (η κωδική ονομασία με την οποία είναι γνωστό το Xbox 720, Xbox 8 ή όπως αλλιώς θα λέγεται ο διάδοχος του Xbox 360) το οποίο μάλιστα διατίθετο προς πώληση (η αγγελία «κατέβηκε» με συνοπτικές διαδικασίες) έναντι του «ταπεινού» ποσού των $10.000. Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας από το Eurogamer μάλιστα, οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται φέρονται να είναι αληθινές, κάτι που σημαίνει πως το kit όντως υπάρχει και άρα τα όσα ακούγονταν προ μηνών –και ήθελαν την κονσόλα όντως να ‘ναι γνωστή ως Durango- ίσχυαν.

    Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κονσόλας, κρατήσου γιατί θα σε αφήσουν άφωνο! Οι φήμες λένε πως το Durango θα έχει επεξεργαστή στα 64 bit και θα υποστηρίζει DirectX 11. Η Microsoft προσπαθεί να χωρέσει στο σασί της κονσόλας οκταπύρηνο (!) επεξεργαστή ενώ σε ό,τι αφορά τη RAM οι γνώμες διίστανται αφού άλλοι λένε για 8GB και άλλοι για 12GB! Ο επεξεργαστής θα είναι πιθανότατα της Intel ενώ η κάρτα γραφικών της nVidia, κάτι που εφ’ όσον επιβεβαιωθεί, θα συνιστά στροφή 180 μοιρών για τη Microsoft η οποία στο Xbox 360 προτίμησε τις λύσεις των AMD και ATi.

    Ισχύουν όλα αυτά ή απλά κάποιος δεν είχε τι να κάνει το Σαββατοκύριακο και είπε να αναστατώσει το ίντερνετ; Ό,τι κι αν συμβαίνει, ένα είναι σίγουρο: το 2013 θα ‘χουμε πολλά να πούμε…

     

    Πηγή: Eurogamer

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles