16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μόνο επί πληρωμή πλέον το Auto-Uploadr feature στο Flickr

    Το Flickr ενημερώνει τους χρήστες του ότι το desktop Auto Uploadr εργαλείο που διαθέτει και ανεβάζει αυτόματα φωτογραφίες στο λογαριασμό του χρήστη θα είναι από εδώ και στο εξής διαθέσιμο μόνο στους συνδρομητές του Flickr Pro και όχι σε όσους διαθέτουν free accounts.

    flickr-uploader

    Μετά απ’ όλα αυτά, όπως αντιλαμβάνεστε, μάλλον πανηγυρίζουν στην Google, καθώς το Google Photos θα αποτελέσει για κάποιους… μονόδρομο.

    To Flickr Pro που κοστίζει 49,99 δολάρια για μία ετήσια συνδρομή (προσωρινά, διατίθεται σε έκπτωση έναντι 34,99 δολαρίων) προσφέρει μερικά πλεονεκτήματα απένανται στα δωρεάν accounts περιλαμβάνοντας το browsing χωρίς διαφημίσεις, την πρόσβαση σε επιπλέον στατιστικά, εκπτώσεις στο merchandise shipping του Flickr και 20% έκπτωση στο Adobe Creative Cloud Photography.

    Τα νέα για τις αλλαγές έρχονται όσο η Yahoo, μητρική του εταιρεία, αντιμετωπίζει προβλήματα και εξετάζει πώς ακριβώς θα κινηθεί σχετικά με τις επιχειρήσεις της στο μέλλον. Η Yahoo είχε αποκτήσει το Flickr το Μάρτιο του 2005 έναντι 35 εκατ. δολαρίων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles