24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός είναι ο εκτυπωτής τσέπης (αλλά τσέπης) της ZUtA Labs

    Στην εποχή που το χαρτί αργοπεθαίνει και τα πάντα τείνουν να γίνουν ψηφιακά, μια εταιρεία από το Ισραήλ αποφάσισε να φτιάξει έναν… εκτυπωτή! Ω ναι! Πρόκειται για τη ZUtA Labs η οποία θεώρησε ότι έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω από την Canon, την HP, τη Lexmark και τις λοιπές εταιρείες-κολοσσούς του χώρου και με μια πρώτη ματιά στον ZUtA Pocket Printer δεν φαίνεται να τα πηγαίνει κι άσχημα.

    zuta-pocket-printer

    ZUtA Pocket Printer λοιπόν, ένας εκτυπωτής τσέπης που δεν ξεπερνά σε μέγεθος έναν τυπικό κύβο του Ρούμπικ. Πώς το καταφέρνει αυτό; Αφήνοντας απ’ έξω όλα τα… περιττά μέρη και κρατώντας μόνο το βασικό στοιχείο ενός εκτυπωτή: την κεφαλή. Παρά το μέγεθός του, το συγκεκριμένο «μηχανάκι» μπορεί να εκτυπώσει μέχρι και κόλλα Α4 (υποστηρίζονται και μικρότερα μεγέθη χαρτιού όπως π.χ. κουπόνια ή εισιτήρια) ενώ για κάτι τέτοιο χρειάζεται περί τα 40-45 δευτερόλεπτα. Η δε εκτύπωση γίνεται μέσω της τυπικής λειτουργίας εκτύπωσης κάθε συσκευής ή ειδικού app για τα mobile devices.

    Η ZUtA Labs επί του παρόντος είναι επιφορτισμένη με την ανάπτυξη ενός πρωτότυπου, πλήρως λειτουργικού μοντέλου του ZUtA Pocket Printer τον οποίο, εφ’ όσον ενδιαφέρεσαι να στηρίξεις ή να αγοράσεις, μπορείς να βρεις και στο Kickstarter! Σύμφωνα με τους εμπνευστές του project, χρειάζονταν περί τα 400.000 δολάρια και σήμερα, 12 μέρες μέχρι την τελική προθεσμία έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 450.000 δολάρια. Με 200 δολάρια (συν 20 δολαριάκια τα μεταφορικά συν όσα κερατιλίκια πληρώσεις στο τελωνείο) ο εκτυπωτής ZUtA Pocket Printer μπορεί να γίνει δικός σου. Σε τελική ανάλυση, έχεις ξαναδεί εκτυπωτή σε μέγεθος… φορητού ηχείου;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles