11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτός θα ήθελε o Hugh Jackman να είναι ο διάδοχος του ως Wolverine

    Μετά από 15 χρόνια ερμηνείας του Wolverine ο Hugh Jackman είπε “ως εδώ”. Είναι ο ρόλος που εκτόξευσε τη φήμη του και μαζί και το franchise των X-Men, σίγουρα η κεντρική φιγούρα που ξεχώρισε σε όλα τα φιλμ και εκείνος που έδειχνε ώρες ώρες να τα “κουβαλά” στις πλάτες του. Και φυσικά εάν δεν έχει άποψη αυτός για το ποιος θα ήταν ο κατάλληλος να τον διαδεχθεί, τότε ποιος είναι;

    Wolverine

    Σίγουρα είναι δύσκολο να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά πως όντως δεν θα ασχοληθεί άλλο με τον ρόλο μετά και το sequel του The Wolverine ωστόσο θα έρθει σύντομα η ώρα που το κοινό θα το συνειδητοποιήσει για τα καλά. Ποιος όμως θα τον διαδεχθεί για να συνεχίσει το franchise; Ποιος θα ήταν εκείνος που θα “κούμπωνε” καλά στο ρόλο; Αν και δεν το είχε καλοσκεφτεί ποτέ ο Jackman σε μία συνέντευξή του για το promotion του Pan, μετά από πολύ λίγη σκέψη διάλεξε για διάδοχό του τον Tom Hardy!
    Πιστεύει πως θα ταιριάξει πολύ καλά στο ρόλο και δεν μπορεί να τον αδικήσει κανείς γιατί τον σκέφτηκε πρώτο. Βέβαια τον τελευταίο καιρό ο Hardy μετά και την τεράστια επιτυχία του Mad Max: Fury Road, όλοι τον βλέπουν ως τον κατάλληλο ηθοποιό για να ερμηνεύσει τα πάντα και να “κολλήσει” σε οποιοδήποτε remake, sequel και reboot. Ωστόσο η επιλογή του Jackman δεν είναι καθόλου άσχημη και είναι σίγουρο πως οι παραγωγοί της Fox έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά σε οποιαδήποτε πρόταση πέφτει στο τραπέζι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles