20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτός θα είναι ο villain του Wolverine 3

    Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως το Wolverine 3 θα είναι η τελευταία ταινία όπου ο Hugh Jackman θα υποδυθεί το ρόλο που απογείωσε την καριέρα του και σημάδεψε το X-Men franchise. Αυτό που δεν είχε γίνει ακόμα γνωστό ήταν ποιος θα παρουσιαζόταν ως ο μεγάλος του αντίπαλος στην τρίτη σόλο κινηματογραφική εμφάνιση του Wolverine. Η digital κυκλοφορία του X-Men: Apocalypse, έκανε τις αποκαλύψεις πως αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Sinister.

    mr-sinister-in-marvel-comics

    Στο audio commentary της ταινίας που η αλήθεια είναι πως η Fox περίμενε πως θα τα πήγαινε καλύτερα, μάθαμε λοιπόν πως στο Wolverine 3 που θα σκηνοθετήσει ο James Mangold και το οποίο δεν έχει αποκτήσει ακόμα τίτλο, θα κάνει την επιβλητική του εμφάνιση ο Nathaniel Essex, a.k.a. Mister Sinister.
    O παραγωγός του Apocalypse, Simon Kinberg και ο σκηνοθέτης Bryan Singer επιβεβαίωσαν ουσιαστικά αυτό που κάποιοι είχαν καταλάβει από τα post credits του φιλμ. Ο Mister Sinister είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός ήρωας της Marvel που έχει γεννηθεί στην Βικτωριανή εποχή και έχει μία τρέλα με την γενετική και τους κλώνους, αδυναμίες που λατρεύει να δοκιμάζει στα πειράματά του. Είναι δηλαδή ο ορισμός του τρελού επιστήμονα. Όταν είχε υπογράψει για το καστ ο Richard E. Grant, είχε πει πως θα ερμηνεύσει έναν “τρελό επιστήμονα”. Άρα, εκτός κι αν γίνει καμία έκπληξη, μάλλον έχουμε βρει και ποιος ηθοποιός θα τον ερμηνεύσει.
    Κάτι που ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο είναι εάν μιλάμε για τον βασικό villain της ταινίας, ή για έναν από τους πολλούς “κακούς”. Ξέρουμε όλοι πως οι πολλαπλές απειλές είναι χαρακτηριστικό των comic book ταινιών, οπότε λογικά καλό θα ήταν να περιμένουμε  κάμποσους ακόμα μοχθηρούς τύπους που θα τα βάλουν με τον Wolverine.
    H ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου του 2017. Λογικά μέχρι τότε θα έχει βρει και τίτλο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles