15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Avatar 2: Η Kate Winslet κατέρριψε το υποβρύχιο ρεκόρ του Tom Cruise

    Η επερχόμενη ταινία του James Cameron ‘Avatar 2’ αναμένεται να αλλάξει μία για πάντα τον κινηματογράφο όπως τον γνωρίζουμε. Τα ρεκόρ καταρρίπτονται ένα ένα στην υπερπαραγωγή που θα δούμε στις κινηματογραφικές οθόνες το 2022, με το πιο πρόσφατο από αυτά να εκτελείται από την πολυβραβευμένη ηθοποιό Kate Winslet. Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, κράτησε την αναπνοή της κάτω από το νερό επί 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που κρατούσε ο Tom Cruise, ο οποίος είχε κρατήσει την αναπνοή του για περίπου έξι λεπτά, σε υποβρύχια λήψη της πέμπτης ταινίας του «Mission Impossible».

    Την φωτογραφία από τα γυρίσματα του Avatar 2, με την Κέιτ Γουίνσλετ να περπατά στον πυθμένα μίας τεράστιας δεξαμενής, φορώντας βάρη και ένα είδος φτερών, ενσαρκώνοντας κάποιο πλάσμα της θαλάσσιας ζωής, δημοσίευσε στο instagram ο παραγωγός Jon Landau, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τζέιμς Κάμερον και στον «Τιτανικό» (πάλι με πρωταγωνίστρια την Γουίνσλετ).

    Υποβρύχιες λήψεις είχαν οι περισσότεροι ηθοποιοί της ταινίας.

    Όπως είπε η Γουίνσλετ σε συνεντεύξη της στο The Hollywood Reporter, μιλώντας για το reunion με τον Κάμερον, είκοσι χρόνια μετά τον «Τιτανικό», χρειάστηκε εκπαίδευση και προετοιμασία, καθώς η ταινία θα διαδραματίζεται ως επί των πλείστων κάτω από το νερό.

    Διαβάστε ακόμη: James Cameron: «Ολοκληρώθηκε το ‘Avatar 2’ – Σχεδόν έτοιμο και το ‘Avatar 3’»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles