16.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Avatar: The Last Airbender: Ο νεαρός Aang εν δράσει στο νέο trailer

    Σε ένα περίπου μήνα θα προστεθεί στον κατάλογο του Netflix η live-action μεταφορά του Avatar: The Last Airbender, μια πολλά υποσχόμενη παραγωγή, για την οποία έχουμε ήδη πάρει μια μικρή γεύση.

    Τις τελευταίες ώρες όμως, η δημοφιλής υπηρεσία streaming έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Aang (Gordon Cormier), το νεαρό ήρωα που ετοιμάζεται να σώσει τον κόσμο. Στο video παρακολουθούμε ενδιαφέροντα πλάνα, κάποια εντυπωσιακά εφέ και χαριτωμένα πλάσματα, κάτι που αφήνει να υπονοηθεί ότι πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια που απευθύνεται και σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την animated σειρά.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω σειρά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2018. Το 2020 όμως οι original δημιουργοί αποχώρησαν από το project επικαλούμενοι δημιουργικές διαφορές. Στη συνέχεια, μια νέα δημιουργική ομάδα, με επικεφαλής τον Albert Kim του Sleepy Hollow, ανέλαβε το show του Netflix. Οι Michael Goi (Riverdale), Jabbar Raisani (Lost in Space) και Roseanne Liang (Shadow in the Cloud) συμμετείχαν επίσης ως σκηνοθέτες. Από τότε μέχρι σήμερα, οι ανακοινώσεις έρχονταν με το σταγονόμετρο, μέχρι που είδαμε το πρώτο trailer τον περασμένο Νοέμβριο και το cast.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η σειρά Avatar: The Last Airbender θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 22 Φεβρουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Constellation: Ένα επικό sci-fi θρίλερ από το σκηνοθέτη του Breaking Bad (trailer)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles