20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το ολόφρεσκο trailer του Avengers 2 που τα “σπάει”!

    Το Avengers: Age of Ultron συγκαταλέγεται δικαιολογημένα στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά blockbusters της φετινής χρόνιας. Οι στρατιές των fans των comics και της Marvel περιμένουν μεγάλη ανυπομονησία τις νέες περιπέτειες της μεγαλύτερης ομάδας υπερηρώων που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, για αυτό ένα φρέσκο trailer δεν μπορεί παρά να τους γεμίσει με χαρά και να τους ανοίξει περισσότερο την όρεξη.

    avengers-age-of-ultron-wallpaper-poster

    Στο νέο trailer του Avengers: Age of Ultron, διατηρείται ο σκοτεινός τόνος που χαρακτήρισε και το προηγούμενο trailer, παρουσιάζοντας έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από το χάος και την καταστροφή. Η αίσθηση που είναι διάχυτη στο μεγαλύτερο μέρος του νέου trailer είναι ότι οι Avengers πέραν του παντοδύναμου Ultron καλούνται να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα που προκύπτουν στις μεταξύ τους σχέσεις. Πέραν από τις μπόλικες εικόνες καταστροφής στο νέο trailer, για μία ακόμη φορά ρίχνουμε μία καλή ματιά στην επική μάχη ανάμεσα στον Hulk και στον Iron Man, ο οποίος φοράει την πανίσχυρη Hulkbuster Armor. To Avengers: Age of Ultron αναμένεται να εκκινήσει τα γεγονότα που θα οδηγήσουν σε έναν εμφύλιο πόλεμο, χωρίζοντας τους Avengers σε δύο παρατάξεις. Με βάση αυτά που παρακολουθήσαμε, το hype είναι στα ύψη για τη νέα ταινία των Avengers και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, θαυμάστε το δημιούργημα του Joss Whedon στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles