17.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Avengers Assemble! Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Infinity War!

    Το 2018 είναι μία εξαιρετική χρονιά για την Marvel, καθώς έχουν ήδη προγραμματιστεί τρεις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι υπερήρωες. Φυσικά στην κορυφή όλων των νέων super-hero ταινιών είναι το Avengers: Infinity War, το οποίο αναμένεται να είναι η πρώτη ταινία στην «κινηματογραφική» ιστορία της Marvel όπου θα πρωταγωνιστήσουν τόσοι πολλοί υπερήρωες. Με τη νέα ταινία να βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 28 Απριλίου, όπως αντιλαμβάνεστε το hype έχει χτυπήσει… ταβάνι!

    avengers

    Για να μας ανοίξει περισσότερο η όρεξη, η Marvel κατά τη διάρκεια του Super Bowl παρουσίασε ένα νέο trailer από τη νέα ταινία, το οποίο μπορεί να ήταν σύντομο, αλλά πραγματικά μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά! Στο trailer βλέπουμε τους Iron Man, Spider-Man, Doctor Strange, Vision, Scarlet Witch, Guardians of The Galaxy, Hulk, Thor, Loki, Captain America, Black Widow, Winter Soldier και τον Black Panther, οι οποίοι καλούνται να παραμερίσουν τις διαφορές τους, να ενώσουν τις (υπερ)δυνάμεις τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από τα δόλια σχέδια του μοχθηρού Thanos. Με τόσους πολλούς υπερήρωες σίγουρα οι fans θα ξετρελαθούν και δεν αποκλείεται να έχουμε για την πιο πετυχημένη εμπορικά ταινία για το 2018. Μερικοί μήνες έμειναν ακόμα, αλλά για «παρηγοριά» πατήστε το play στο trailer που ακολουθεί και… απολαύστε!    

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles