17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    AVM @MWC 22 «Νέα routers σχεδιασμένα για… ειδικές “fiber” αποστολές»!

    Το όνομα της AVM δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς τα προϊόντα της έχουν συνδεθεί με την υψηλή απόδοση και τα μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά που την καθιστούν νούμερο ένα για τους users που αναζητούν το κάτι παραπάνω από ένα δικτυακό καταναλωτικό προϊόν. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι το μυστικό της επιτυχίας των FritzBox! (όπως ονομάζεται το line-up των routers της AVM) έγκειται στην ύπαρξη του FritZOS, του ειδικού λειτουργικού, το οποίο δίνει τρομερές δυνατότητες στον χρήστη του, προσφέροντας μοναδικές λειτουργίες παραμετροποίησης και ελέγχου.

    Η AVM τηρώντας την… παράδοση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Mobile World Congress της Βαρκελώνης, με τη γερμανική εταιρεία να παρουσιάζει τη νέα της “fiber” ναυαρχίδα, ονόματι Fritz!Box 5590 και φυσικά εστιάζοντας στις τεχνολογίας Wi-Fi 6 και Mesh.

    Ως γνωστόν, ο συνδυασμός της ποιοτικής κατασκευής ενός FritzBox! με την ξεχωριστή δυναμική του Mesh Wi-Fi κάνει τον χειρισμό του home network του εκάστοτε χρήστη μοναδική εμπειρία! Αξίζει να σημειωθεί πως το 5590 φέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο SFP Module, το οποίο το καθιστά κατάλληλο για όλες τις διαφορετικές συνδέσεις οπτικών ινών που υπάρχουν στις χώρες της Ευρώπης, προσφέροντας απίστευτες ταχύτητες που αγγίζουν τα 10 gigabits το δευτερόλεπτο σε wireless μορφή με βάση το πρότυπο Wi-Fi 6.

    Πέραν των Fritz!Box 7590 AX και 6890 Cable, η AVM στο πλαίσιο του MWC της Βαρκελώνης παρουσίασε στο stand της και το Fritz!Box 4060, ένα πανίσχυρο tri-band Wi-Fi 6, το οποίο δίνει άλλη διάσταση στο υψηλό performance, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από το πολύ «ζεστό» booth της γερμανικής εταιρείας δεν έλειπαν και τα FritZ!Repeaters 6000 και 1200 AX, τα οποία αποτελούν εγγύηση ότι κανείς χώρος του σπιτιού δεν θα μείνει με… χαμηλό (ή καθόλου) σήμα.

    Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της AVM, η έκδοση 7.50 του Fritz!OS βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ανάπτυξης της, για αυτό και όσοι πέραν από το stand της γνωστής εταιρείας στο MWC είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τις νέες εξελιγμένες δυνατότητες του. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί για να μεταφερθείτε έστω και για λίγο στο booth της AVM στο Mobile World Congress.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles