20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Cortana πρωταγωνιστεί σε 4 διασκεδαστικά spots του Lumia 640!

    To Microsoft Lumia 640, το οποίο σας παρουσιάσαμε πριν από μερικές μέρες σίγουρα πρόκειται για το πιο ώριμο Lumia phone που είδαμε εδώ και αρκετό καιρό. Εξαιρετικά specs, σβέλτο σε επιδόσεις, trendy νεανική προσέγγιση και αρκετά οικονομικό, το συγκεκριμένο smartphone έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

    Lumia-640

    Αναμφίβολα, το Lumia 640 είναι μία πολύ καλή πρόταση, όμως ως γνωστόν για να πετύχει μία συσκευή στην αγορά χρειάζεται πάντοτε και την ανάλογη υποστήριξη από το marketing. Για αυτό και η Microsoft για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το λανσάρισμα του Lumia 640 στην αμερικανική αγορά δημιούργησε τέσσερα διαφημιστικά spots μικρής διάρκειας, στα οποία πρωταγωνιστεί η διάσημη ψηφιακή βοηθός της Microsoft, Cortana. Σε ένα από αυτά τα διαφημιστικά η Cortana υπενθυμίζει στον χρήστη του Lumia 640 πότε είναι τα επαγγελματικά ραντεβού, ώστε να μην… γίνει ρεζίλι στους υποψήφιους επενδυτές της start-up εταιρείας του, ενώ σε ένα άλλο ενημερώνει έναν μετεωρολόγο για το ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους, ώστε να μην αργήσει να φτάσει στη δουλειά του. Σε γενικές γραμμές και τα 4 spots είναι αρκετά έξυπνα και διασκεδαστικά, περνώντας άμεσα το μήνυμα που θέλουν στο καταναλωτικό κοινό. Δείτε τα παρακάτω…

    https://youtu.be/3T1-Z6a5NXg

    https://youtu.be/HceMpM9O0iU

    https://youtu.be/arIwhITPBQs

    https://youtu.be/lJ3ecZwcJow

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles