21.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Τα γατίσια ακουστικά Axent Wear που θα προκαλέσουν πάταγο!

    Στο κόσμο των νέων τεχνολογιών έχουμε πολλές φορές δει πραγματικά πρωτότυπα και σε ορισμένες περιπτώσεις «κουφά» projects, τα οποία όμως όταν κυκλοφορούν ξετρελαίνουν το καταναλωτικό κοινό! Κάτι ανάλογο μάλλον πρόκειται να συμβεί και με τα headphones της εταιρείας Axent Wear, τα οποία θα σας φανεί απίστευτο, αλλά μέσα σε μόλις 5 ημέρες συγκέντρωσαν περισσότερα από 770.000$ στην καμπάνια που τρέχει για αυτά στο Indiegogo. Εάν αναρωτιέστε τι ξεχωριστό έχουν τα συγκεκριμένα headphones, η απάντηση δεν βρίσκεται στον crystal clear ήχο ή στις δυνατότητες τους, αλλά στο design τους, καθώς μοιάζουν με… αυτιά γάτας!

    Axent_Wear_1

    Παρόλο που τα Axent Wear headphones φέρουν τα συνηθισμένα και παραδοσιακά ear-cups, ωστόσο στο επάνω τμήμα τους υπάρχουν δύο εξωτερικά ηχεία που μοιάζουν με αυτιά γάτας και τα οποία ουσιαστικά καθιστούν τα συγκεκριμένα ακουστικά διαφορετικά από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής. Εκεί άλλωστε φαίνεται ότι κρύβεται και το μυστικό της επιτυχίας τους, καθώς ειδικότερα στην Ιαπωνία (που ως γνωστόν έχουν μπόλικες δόσεις τρέλας), τα συγκεκριμένα ακουστικά θα γίνουν ανάρπαστα. Εκτός όμως από τα «ιδιαίτερα» αυτιά γάτας – speakers, τα ακουστικά της Axent Wear είναι πλαισιωμένα από φώτα LED, τα οποία αναβοσβήνουν ακολουθώντας το ρυθμό της μουσικής και θα υπάρχουν 4 διαφορετικοί LED χρωματισμοί. Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, όσοι υποστηρίζουν το συγκεκριμένο project θα λάβουν πρώτοι το εν λόγω περιφερειακό (το βασικό κόστος του ανέρχεται στα 150 δολάρια μαζί με τα έξοδα αποστολής), ενώ ανάλογα με το ποσό που θα διαθέσει ο εκάστοτε user θα μπορεί να λάβει και μία πιο personalized έκδοση των «γατίσιων headphones» (περισσότερα για τα bonus που θα λάβουν οι υποστηρικτές του συγκεκριμένου project μπορείτε να βρείτε εδώ).

    Axent_Wear_2

    Axent_Wear_3
    Η καμπάνια των Axent Wear headphones θα ολοκληρωθεί στις 7 Νοεμβρίου (ο αρχικός στόχος που ήταν στα 250.000$ έχει πλέον υπερκαλυφθεί) και το τελικό προϊόν αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Απρίλιο του 2015. Δείτε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία γεύση…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles