19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αυτές θα είναι οι τιμές του Microsoft Surface

    Από τη στιγμή της παρουσίασής του, αρχίσαμε να το ονειρευόμαστε όλοι όσοι φανταζόμασταν ένα tablet το οποίο θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες μας. Το Surface παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Microsoft και ήρθε για να μείνει ως η συσκευή που επαναπροσδιορίζει τα tablets… και όχι μόνο.


    Ενώ η Microsoft έδωσε τις πρώτες λεπτομέρειες για τις εκδόσεις του και τα χαρακτηριστικά του, αλλά και για την κατά προσέγγιση ημερομηνία κυκλοφορίας του, δεν είχε γίνει καθόλου λόγος για τις τιμές. Το The Next Web όμως, αξιοποίησε τις πηγές του και μας ενημερώνει πως οι τιμές για το Surface με τον Nvidia Tegra επεξεργαστή και την έκδοση Windows RT, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, θα πωλείται στα 599 δολάρια. Τουλάχιστον το μοντέλο με τα 32GB.

    To Surface tablet με την έκδοση Windows 8 Pro και τον Ivy Bridge επεξεργαστή, θα έχει τιμές που θα ξεκινούν από τα 999 δολάρια.

    Και οι δύο εκδόσεις, θα κυκλοφορήσουν βέβαια ΜΟΝΟ σε Wi-Fi. Τι πιστεύετε; Είναι ακριβά τα Surface; Συγκρίνονται με τις Wi-Fi εκδόσεις του νέου iPad ή των Samsung Galaxy Tabs; Όχι, δεν συγκρίνονται, ούτε τιμολογιακά, ούτε σαν concept.

    Τα Surface όμως, ακόμα κι αν στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το Touch cover ή το Type cover, θα πρέπει να σταθεί με αξιοπρέπεια στα ράφια των καταστημάτων δίπλα σε άλλες συσκευές. Με τη διαφορά, πως το Surface, έχει επιλέξει η Microsoft να τοποθετηθεί στα καταστήματα, δίπλα στα Ultrabooks και όχι στα tablets.

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles