16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το HTC M7 που θα γνωρίσεις στις 19 Φεβρουαρίου

    Ξέρουμε γι’ αυτό σχεδόν τα πάντα, έχουμε δει video με parts και renderings. Γνωρίζουμε ακόμη και πότε θα ανακοινωθεί, έχουμε πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει και σε ποια χρώματα.

    Τώρα το βλέπουμε και στα χέρια του CEO της HTC, Peter Chou, σε πάρτυ της εταιρείας. Ο λόγος για το HTC M7, ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα smartphones το επόμενο διάστημα.

    Στην παραπάνω φωτό βλέπετε το “αφεντικό” της ταϊβανέζικης εταιρείας να χρησιμοποιεί τη νέα “ναυαρχίδα” της HTC και να προσπαθεί να βγάλει μ’ αυτό φωτογραφία. Και όπως βλέπετε κρατάει τη λευκή συσκευή, κάτι που επιβεβαιώνει και τη διάθεσή της σε αυτό το χρώμα.

    Υπενθυμίζουμε ότι, με τις έως τώρα φήμες, το HTC M7 θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1920x1080pixelsτετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.7GHz, 2GB RAM, οπίσθια κάμερα 13MPixels, εμπρόσθια 2MPixels, 32GB αποθηκευτικού χώρου και υποδοχή για κάρτες micro SD.

    Στη συσκευή θα ενσωματώνεται η νέα έκδοση του Sense 5.0, ενώ, όπως φαίνεται πέρα από το event ανακοίνωσης στις 19 Φεβρουαρίου, το εντυπωσιακό Android smartphone θα δώσει το “παρών” και στο MWC 2013 της Βαρκελώνης.

    Δείτε και ένα video με τον Peter Chou να παθιάζεσαι με την HTC, το M7 και το… One

    Πηγή: Pocket-Lint

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles