11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το Samsung Galaxy S III. Δηλαδή σχεδόν…

    Θα ανακοινωθεί στις 22 Μαΐου αλλά μέχρι τότε θα έχεις βαρεθεί να διαβάζεις για αυτό. Ή μήπως η φωτογραφία που ακολουθεί, απεικονίζει την τελική μορφή του;

    Έχει γίνει θρίλερ προτού ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά. Φαντάσου τι θα γίνει με την έλευση του. Αν υπάρχει πάντως μια photo πιο κοντά στην πραγματική (από όσες έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής), είναι αυτή που βλέπεις παραπάνω. Πιο απλά, το Samsung Galaxy S III θα είναι πολύ λεπτό, θα έχει edge to edge display (ελληνιστί πάνελ με μηδενικό περίγραμμα) και από ότι φαίνεται το ηχείο του θα βρίσκεται στην πρόσοψη ακριβώς κάτω από το κεντρικό πλήκτρο.

    Επίσης στο gsmarena.com έγραψαν, ότι μελετώντας προσεκτικά το screenshot βρήκαν την επισήμανση Samsung Unpacked Event, την ημερομηνία 22 Μαΐου αλλά και το όνομα της Weber Shandwick, μια από τις πολλές εταιρίες PR των Κορεατών.

    Και επειδή σε όλο τον κόσμο αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας, κατέληξαν στη διαπίστωση ότι αυτή μάλλον δεν είναι η final εικόνα, γιατί καταρχήν απουσιάσει το εξόγκωμα στο πίσω μέρος, χαρακτηριστικό γνώρισμα των δυο προηγούμενων συσκευών. Επίσης, τους φάνηκε παράξενο να υπάρχει πλήκτρο για τη λήψη φωτογραφιών, εφόσον η Samsung δεν το έχει ενσωματώσει σε καμία άλλη Android πρόταση. Τέλος αναφέρουν ότι στο κάτω μέρος της οθόνης προβάλλονται 5 εικονίδια, το οποία αποτελούν χάρισμα μόνο των προϊόντων με οθόνη 5 ιντσών – σαν το Galaxy Note.

    Με μια διαφωνία. Με HD ανάλυση οθόνης τίποτα δεν θεωρείται απίθανο. Απ’ το να ρυθμίζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς (χαρακτηριστικό που είδαμε στο Ice Cream Sandwich) μέχρι να προσθαφαιρείς icons από την αρχική οθόνη ανάλογα με αυτό που σου κάθεται καλύτερα στο μάτι. Άρα μήπως τελικά αυτό που βλέπεις είναι το Galaxy S III;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles